Mi történik az első ThetaHealing kezeléskor?

2018. jan 21.

Mi történik az első ThetaHealing kezeléskor?

Amikor egy ThetaHealing kezelést tartok, mindenképpen azzal kezdek:

Megengeded- e, hogy kezeljelek?

Miért?

Mert az engedélyed nélkül nem segíthetek.

Nagyon fontos a Szabad akarat, és a Feltétel Nélküli Szeretet alkalmazása, e nélkül az egészet nem lehet megvalósítani. A Sajnálat energiából pedig nem lehet gyógyítani, vagy a gyógyítást tanúsítani, mert az negatív energia.

Még mi a fontos hozzá?

Hogy elhidd magadnak: Képes vagyok a változásra, ez a technika segíthet Nekem! Persze, ha Te is úgy akarod, és megengeded.

Milyen témával jöhetsz el egy konzultációra? 

Amikor elmész egy pszichológushoz, egy orvoshoz, egy gyógyítóhoz, egy Coch- hoz, akkor mit mondasz Neki?
Fáj itt, fáj ott, nyom itt, nyom ott. Nem jövök ki a gyerekemmel, a szülőmmel, a családommal, nincsenek barátaim, elhagyott a párom, azóta nem jön össze semmi, nincs jó munkám, túl nagy a súlyom

Ez mind mind a Te életed, tele érzésekkel. Mi pedig érzésekkel, érzetekkel dolgozunk. Ezekkel a mondatokkal többnyire, de Thétában:

Milyen érzés ez Neked? Mi van e mögött az érzés mögött?

Miért? Mikor? Hol? Milyen? …

Sokszor elhangoznak. Nagyon fontos, amikor egy szülő, egy tanár, vagy bárki, nem úgy nevel egy gyermeket, ahogy a gyermek Szabad akaratából tenné a dolgokat, olyankor korlátozza Őt.

Miben korlátozza őt?

Ha egy gyermek Sasnak született, de a szülei verebet csinálnak belőle? Vagy: Ha a képen látott Tigris arcú papagájt nézed? Hogyan lehet az, hogy egy 40 éves ember, még mindig azt a munkát csinálja, amit a szülei jónak tartottak egykor? Hogy lehet, hogy ahhoz a férfihoz ment hozzá, akit a szülei akartak, és nem ahhoz ment, akihez ő akart volna hozzá menni? 

Mik jutnak eszedbe már a kép látványától is?

Hát ezeken dolgozunk. Kiderítjük Te melyik vagy? Annak megfelelő hitrendszereket és érzelmeket alakítunk ki. Aztán rajtad áll, mennyire hiszed el, és mennyire tudsz azonosulni az Új Éneddel, az új Életeddel. Illetve egyáltalán elfogadod e az Új Életedet!

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!