Mi történik a háttérben?

2022. szept 5.

Mi történik a háttérben?

A háttérben ezerrel folyik a munka. Te kedves idelátogató látod a legújabb blogbejegyzéseket, de nem látod azt, mekkora munka van egy vállalkozásban. Sokan irigylik a vállalkozókat, mert azt látják, hogy nekik van idejük, van jó kedvük, esetleg mindig mosolyognak, de nem látod azt a rengeteg munkát, ami mögötte van. 

Gondolnád e, hogy 10 évvel ezelőtt egy email megírása gondot okozott nekem? Hogy nem tudtam keresni sem a Googleban? Hogy nem tudtam Blogot írni, és SEO- zni a bejegyzéseket, hogy a Google előbbre sorolja azokat. A Facebookhoz sem értettem, nem volt profilom sem, nem hogy oldalam és csoportom lett volna. Az Instagrammhoz sem értettem. 

Mára megtanultam emailt írni, sőt a hírleveleket is én csinálom. Megtanultam a vállalkozásban megtenni azokat a lépéseket, amitől működik. Lehet hogy  nem keresek vele milliókat, de minden megvan amit szeretnék. 

Édesanyám azt mondta nekem nem rég. Ha van hol laknod, van ruhád, van mit enned, és meleg az otthonod, akkor mindened megvan. 

Megtanultam a marketinget, és nem csak Facebook oldalam, hanem csoportom is van. Az Instagrammon is fenn vagyok, és a Youtube n is. Csinálok élő videókat a Facebookon, majd felteszem a Youtubera, a weboldalra. A weboldalra posztokat is írok. Már több mint 200 poszt van. 

Beszerzem a kellékeket a táborokhoz, és megszervezzük az utazást is. Így egyre több élő kapcsolódás is van az életemben, Covid ide, vagy oda. 

Mondhatod hogy nincs covid. Jó magam kétszer voltam benne. Az élet megállított, mert túl sokat dolgoztam. Napi 16-19 órát. Igen, ez is a vállalkozással jár együtt. Aztán az időgazdálkodásnak köszönhetően rájöttem, hogy nem kell annyit dolgozni. Lehet máshogyan is csinálni. Mert ez is egy tanulási folyamat volt. 

Segítettek mentorok, cochok, és még jobban alakultak a dolgaim. 
Van hogy egyenként írok rá a csoport tagjaira, és díjmentes konzultációt ajánlok fel. Ez is a része a munkámnak, ahogy a tiszteletdíjas dolgok is. 

Van hogy jótékonykodom, de ezt szerintem a legtöbb spirituális ember megteszi. 
Dióhéjban ez vonatkozik arra, hogy mit csinálok a kulisszák mögött. 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!