Mi lehet ennél is jobb?

2019. szept 8.

Amit tanultunk sok mással egyetemben ezen a szemináriumon: 

Mi lehet ennél is jobb? 

Te is tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket!

  1. Hol tartok most? 
  2. Mi a célom?
  3. Milyen úton szeretném elérni, hogy odajussak?

Hol tartasz most?

Nagyon fontos az önismereti úton, tudjad hol tartasz most. Ez vonatkozik a munkád, hivatásodra, a családi-, baráti-, párkapcsolataidra, a fejlődésedre, az otthon, az autó, a tárgyak meglétére, illetve az is milyen az egészséged, és mennyi a pénzed most. 

Fantasztikus hétvége volt. Mi lehet ennél is jobb?

Péntek estétől vasárnap 14.00 óráig szemlélet, és személyiségfejlesztő tanfolyamokat tartottak nekünk. Csupa lelkes ember volt együtt, akik azonos célokkal voltak jelen a debreceni Főnix szemináriumon a csarnokban. Kb. 8000 ember, 7 országból. Közben pedig buliztunk, tapsoltunk, ujjongtunk, táncoltunk. Ez még 2016. októberében történt. 

Az előadók érzékeny emberek voltak, akik saját életük tapasztalatait osztották meg velünk. Hogy mik ezek?

Mert az is fontos, hogy leírd:

Milyen ember szeretnék lenni? Mert amilyenné szeretnél válni, olyan ember vagy, olyan ember leszel.

A kérdés:- Ki vagyok? 

– Ezt írd le, aztán olvasd fel a telefonodra, s hallgasd meg naponta. S ahogy telik az idő, olyanná válsz, mert olyan szeretnél lenni, s hallgatod mindennap, s a tudatalattid segít, hogy olyanná válj.

Ha gyorsabban szeretnél mássá válni,

jobbá – szerinted, gyere el egy ThetaHealing® konzultációra, dolgozunk rajta, és segítek neked!
Ez a hónap az önfejlesztés hónapja. Lehet szó saját magadról, a párkapcsolatodról, szerelemről, barátságról. Fontos szerepet játszik a nőiesség, és a férfiasság is. No meg az egészség is!

Mi a célod?  

Miért nagyon fontosak a célok? Képzelj el egy hajót, amelyik irány és iránytű nélkül van a tengeren. Ez a hajó ki van szolgáltatva az elemeknek, ha nincsen célja iránya. Így lehet a Te életed is csak és kizárólag azért van tele jobbról balról pofonokkal, mert nem adtál irányt neki. Abban a pillanatban, tudod merre kell haladni, elindulsz abba az irányba, és kevesebb pofont kapsz az élettől, mert egy idő után az agyad rááll a céljaid megvalósítására. Hogyan tudsz célokat teremteni az életedben? Ezt itt találod részletesen a gyakorlatban. 

Milyen úton szeretnéd elérni, hogy odajuss? 

Ezt is megtervezheted, amikor a határidőnaplódba beírod a napi programjaidat. Annyit hagyj meg az Univerzumnak, hogy időnként más úton- módon teszi be az életedbe a dolgokat, nem úgy, ahogy Te kérted. Ezzel sincs semmi baj, hiszen Ő az aki tudja Neked mi a jó, mi lenne még jobb. 

Ezeken kívül:

  1. Ki voltál Te régen?
  2. Ki vagy most? – s a legfontosabb:
  3. Kivé szeretnél válni?

Hogyan zajlott a szeminárium? 

Péntek este Debrecenben aludtunk, és szombat este is. A péntek szolidan zajlott, találkoztunk az egyik szobában, és mindenféléről beszélgettünk. 
Szombaton este viszont svédasztalos vacsora várt mindenkire, mind a 8000 emberre, egy hatalmas teremben. Aki akart táncolt, bulizott, tapsolt, hiszen fantasztikus volt a zene, a hangulat! Egy emberként ugyan olyan célokkal, közös úttal éltük meg ezeket a dolgokat. 
Későn mentünk aludni, de az élmény kárpótolt mindenért. 

Mára az MLM őrület a múlté.

Miután rájöttem nem ez az én utam, hanem a más embereken való segítség. Ez az út sohasem volt az enyém, csak egyszerűen nem húztam meg a határaimat, és ezért mentem bele ezekbe a dolgokba. Ma már meg tudom húzni ezeket a határokat.
Viszont sokat tanultam, és fejlődtem általuk, ezért hálás vagyok mindenkinek ebből az időből.  

Azt is tudom, az én utam az embereken való segítés. Hiszen ezt teszem közel 30 éve hobbiból. Sőt gyermekként is ezt tettem, mint segítő angyalka. Hiszen azért születtem, hogy segítsek. Ezért ha szeretnéd, Neked is segítek. Hogyan? Itt megtalálod. 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!