Mi legyen a hivatásom?

2020. ápr 22.

Mi legyen a hivatásom? 

Nem tudod eldönteni, mi legyen a munkád? A Te virágod a Rozsnok!

Ez a virág nem csak a hivatás megtalálásában segít, hanem a megfelelő társad bevonzásában is a segítségedre lesz. Hiszen most még bizonytalan vagy ezekkel kapcsolatban. Mit kezdjek az életemmel? Mit kezdjek, merre induljak? Mi jó Nekem? Mi az ami való nekem? Sok ember sokszor felteszi magának ezt a kérdést, még sem mer váltani, mert úgy gondolja nincs itt az ideje, nincs elég tapasztalata. Vagy csak ezt a mondást tartja fontosnak: “Járt utat a járatlanért el ne hagyj!” Amíg így gondolkodunk, addig nem tudunk változtatni az életünkön. Ezért segít ez a virág abban, hogy rálássál arra, mi az amit Te szeretnél csinálni az életed további részén. De hogy tényleg megteszed e, tényleg változtatsz e, az a Te döntésed. Ha ez a hitrendszered, akkor ThetaHealinggel tudok segíteni egy új hitrendszer kialakításában. A többi a Te döntésed az életedben! 

Ha pedig még nem döntötted el mi legyen a hivatásod, a munkád, akkor: 

Itt a Megoldás: A Rozsnok

Az elhivatottság virága. Akkor is jó Neked, ha nincs magadra elég időd.

Negatív állapotban a következő tüneteket észlelsz: 

Kedvetlenség, étvágytalanság, depresszív hangulat, gyomorfekély, és drogfüggőség esetén is jól használható.

Ezt a virágot hosszabb ideig kell szedni. Feléleszti az érdeklődésedet az egészséggel kapcsolatban, és segít megtalálni az életcélodat, a hivatásodat. 

Nekem 7 szakmám van. Két úton indultam el. Az egyik a pénz világa volt, a másik a spirituális világ. Aztán egyszer csak a két világ találkozott. Így meditációkban is segítem a hozzám fordulókat. 
Ma már egyre több kliensemmel nézünk rá Thétában a pénz, és a spirituális gondolatai összefüggésére. Ha pedig nem Velem szeretnél dolgozni a Bőségre, hanem Te magadtól akarod elérni azt, akkor menj el egy Teremtés Bőség tanfolyamra, ahogy én is megtettem. 

Szeretnéd ha a 10. szakma után megtalálnád az igazi hivatásodat? Akkor is lehetsz beteg, és depressziós, ha nem az életcélodat követed. 

Ezért Ne tétovázz!

Mantra: 
“Látom a dolgok értelmét”
“Követem célomat”
“Megelégedett vagyok”

Élj! Változtass! Szeress!