Mi az hogy Mesteri Elme?

2018. ápr 16.

Hogy mi az hogy Mesteri Elme?

Ez egy olyan tanulási elmetechnika, amivel exaszenz módon lehet olvasni, tanulni hagyományos anyagokat, és nyelveket egyaránt. A régi Szovjetúnióban találták ki, született vakok segítségére, hogy ezzel a technikával végezhessék el az egyetemet, exaszenz olvasással.

Hogy mi az hogy Mesteri Elme?

Egy olyan technika, amivel ha elolvasol egy könyvet 40′ alatt, akkor 5-10 perces kiselőadásokat tarthasz Te is. Egyenlőre még itt- ott megakadok, de célom a későbbiekben az oldalra ezzel a technikával több videót feltenni, és a Facebookon is több videóval megjelenni. Itt találhatod a videókat.  Ezzel a technikával, újabb és újabb világok nyílhatnak meg előttem, és előtted is, ha elvégzed Te is ezt a Mesteri Elme tanfolyamot, amit a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemen tanítanak Magyarországon.

A  házi feladat az volt most az egyetemen, hogy naponta el kellett olvasni így egy könyvet és kijegyzetelni 40′ alatt 30 napig. Mindezt úgy, hogy utána 6- 10 perces kiselőadást tudjunk róla tartani.

Az egyik könyv ezzel a technikával a következő volt:

Pongor- Juhász Attila, “Az időmilliomos vállalkozó”. Ezzel a technikával jegyzeteltem ki, és olvastam el, a következő kérdésre kerestem a könyv által a választ:

Hogyan lehet időmilliomossá válni?

Amikor nem pihensz és belefásulsz az energiavámpírok mókuskerekébe, akik nem inspirálnak, hanem tömbösítik az eredményeket. Az emberek legalább 1/3- a ilyen az életedben, ezért megfosztod magad a napi rutin lehetőségétől, a testedzéstől, az esték mentális felüdülésétől, azoktól a dolgoktól amik inspirálnak, és védenek.

Hogyan tömbösítik az eredményeket az energiavámpírok?

Állandóan panaszkodnak, és elveszik az energiádat a pozitív dolgoktól, amik feltöltenének Téged. Mennyi időt töltesz ilyen emberek társaságában? Hogy érzed ilyenkor magad?

Valóban nagy önfegyelem kell ahhoz, hogy ne engedjünk felesleges feladatokat betenni az életünkbe. Marha jó lenne, ha terveznénk, megtanulnánk az időgazdálkodást, amit már 28 nap alatt lehet alkalmazni úgy, hogy 15′- ként felírod mivel foglalkoztál, és ha utána 90 napig tervezed az idődet, akkor az eredményeid is magasabb szinten lesznek, és szinte időmilliomossá válsz.

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy minden napra előző este, vagy az nap reggel 6 tételt írsz össze feladatként, és 2x 50 percekre osztod be az idődet. Ha menet közben 10 perces szüneteket iktatsz be, akkor biztos lehetsz abban, hogy megnyugtató gyakorlati módszert találtál a telefonálások, az emailok, és az eredmények elérésére, amik védelmet adnak és inspirálnak, rutinossá tesznek, és segítek a gyakorlatban is. Ha megnyugtató filmeket nézel, a valós idővel tervezel, akkor ez kialakítja hosszútávon a személyes beszéded pozitívvá alakítását minden téren.

A felesleges feladatokat felcseréled a valós idő tervezésével, ami hosszútávon megnyugtat, és a gyakorlatban is a megjelenésedben is az az üzenet jelenik meg: Időmilliomos vagyok, nyugodt vagyok.

Mindezt megtanulhatod a Jövőteremtő életmód tanfolyamon, ha jelentkezel. 

Ehhez nagyon fontos az esti testedzés vacsora helyett- akár, és minden este a Mentális íróasztal megtisztítása. Hogyan? Leírod egy papírra a félelmeidet, szorongásaidat, legrosszabb elképzeléseidet. Megnézed miért van ez a félelmed? Ez a Te félelmed, vagy valaki még gyermekként, elhitette Veled, ettől félni kell. Vajon ha rájössz, ez nem is a Te gondolatod, akkor hosszútávon hatással lesz Rád?
Ha egyedül nem megy, keress bátran! 

Ugyanezt megteheted a szorongással, és a legrosszabb gondolataiddal is. Hiszen ha a közeledben gyermekként egy vagy több energiavámpír lakott, vagy volt, akkor mindenképpen hatással lehetett Rád.

Ez után következik hogy átgondold, hogyan tudnád másként látni a világot.

Tudom marha könnyű ezt így tanácsolni. Jó magam nap mint nap megteszem. Érdekel hogyan? Vannak ötleteim, amiket tanítok. Gyere el, nézd meg. Azután döntsd el, hogyan tovább?

Persze lehet, Neked nem ugyan ez jön le a könyvből, miközben olvasod, hiszen:

“Amint bent, úgy kint,
amint kint, úgy bent.”

Mindenki mást lát egy könyvben, egy dologban amit lát, amit hall, az azt tükrözi vissza, amilyen tapasztalásai előzőleg az életben voltak.

Remélem felkeltette érdeklődésedet a könyv. Ha ez nem így történt, és személyre szabott tanácsok érdekelnek, akkor jelentkezz lentebb.

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!