Mi az amit megtudhatok a ThetaHealingről?

2022. júl 11.

Mi az amit megtudhatok a ThetaHealingről?

Van már valami tudásod a ThetaHealingről? Még nincsen, Akkor ebben a bejegyzésben nagyon sok mindent megtudhatsz róla. Miért? Azért, mert csak olyan dolgokat osztok meg Veled, ami publikus, és eddig még nem mondtam el senkinek. Sok- sok videó anyagot teszek fel, így is a Youtuben több anyag lesz, mint itt ebben a posztban. 
Nagyon sok videót fogsz itt megnézni. Így egy teljesebb képet kapva arról, mire tudjuk használni a ThetaHealinget. Az első alkalomban arról lesz szó, hogyan változtathatod meg az emberi kapcsolataidat, a szülő gyermek kapcsolatot ennek a technikának köszönhetően. 

Először nagy kihívás volt számomra, hogy a ThetaHeallingről nyíltan beszéljek, hiszen olyan megfoghatatlan valami. Azután viszont egy tanfolyamnak köszönhetően- ami a Spirituális elvonókúráról szól- , rájöttem hogyan tudom megosztani Veletek az élményeket, amiket publikussá tehetek. Ráadásul arra is rájöttem, hogyan tegyem ezt. 

Vajon hányszor van, hogy a párod, az anyukád, az apukád, a gyereked a családod, a barátaid elvárásainak felelsz meg. Olyankor Te ÖN- MAG- AD vagy? Vagy csak másoknak ADSZ? ÖN- MAG- AD- nak mikor szoktál AD-ni? Mikor VÁLL- alod FEL ÖN- MAG- AD? Van akinek hosszú évekbe telik. Van akinek soha sem sikerül, és ez miatt a betegséget választja az EGÉSZ- ség helyett. Hiszen a test üzen. Megüzeni mikor érzed jól MAG- AD. és mikor nem. 

Ez lelki és testi eltérés is lehet, amivel az élet mutogatja NEKED, hogy tegyél valamit máshogyan az életedben. Sokan azért vannak egyedül, mert a párjuk nem engedte, hogy ÖN-MAG- uk legyenek. Pedig megélhetnék a párkapcsolatot, hogyha szeretnék. Úgy, hogy telejsen megmutatják magukat. 
Persze olyan is van, amikor lenne kapcsolat, csak az egyik vagy a másik fél nem akarja a párkapcsolatot. 
A családot pedig nehéz meggyőzni arról, hogy én helyes úton járok. Bizony ilyenkor vagy elfogad a család, vagy megszakadnak a kapcsolatok, mert elrezgünk egymástól. De vajon akarunk e egy bántalmazó kapcsolatban benne maradni mindenáron? 
Vagy választjuk az elfogadó kapcsolatokat? 

Te melyiket választod? 
Küld el pridvában: 
Mária Czidor
+36/30 019 0016