Mi az a komplex technika?

2021. nov 11.

Mi az a komplex technika?

Ez az a dolgob, amiben a:

Cashflow® társasjáték és a Spirituális segítség együttes alkalmazása történik.  

Ez egy energia, amit a játék közben is használok.

Gondolom Te is szeretnél javítani az életeden. Lehet hogy a munkádvan, a párkapcsolatodban, vagy az anyagiakban nem érzed kielégítőnek az életedet. Ha az egészségedet, vagy a súlyodat nem tartod megfelelőnek, akkor is itt a helyed. Mindenkinek van valami problémája, és ezen szeretne segíteni. 

Érdekel valamilyen megoldás? Ebben tudok Neked segíteni, ha már megértél rá, és vágysz Te is a változásra, hogy jobban érezd magad.

Mivel a Theta Healing® követője és elkötelezettje vagyok,

ezért ezen a spirituális szintemen is segítelek Téged, és saját magam. Megalkotója Vianna Stibal, aki az Univerzum segítségével, avagy más olvasatban a Kvantum fizika segítségével aknázza ki a mindenség erejét, lehetőségeit. Ha a Teremtőről beszélek, nevezhetem Istennek, Buddhának, Univerzumnak ki minek gondolja, nevezi. Ha a Kvantum fizika oldaláról közelítem meg a dolgot, akkor pedig arról beszélek, hogyha valaminek energiát adsz, az valóra válik. A Theta Healing® tudati szintje az a szint, ami az agy működést 4-7 Hz szinten működteti.

A théta állapoton akkor mentél keresztül, amikor 0-7 éves voltál,

illetve mielőtt este elaludnál, vagy reggel felébrednél. Ilyenkor jóval fogékonyabb vagy a környezet, és az egyéb külső behatásokra. Ha már így is, úgy is megtapasztalod ezt az állapotot, miért ne tennéd, hogy kamatoztassad ezt a tulajdonságodat. Olyan dolgot tégy, ami pozitívvá változtatja az egész életedet?

Amikor naponta elkezded vezetni a bevételeidet,

és a kiadásaidat, akkor elkezded áramoltatni az energiát a saját pénzeddel kapcsolatban. Mivel több energiát adsz ennek a tevékenységnek, ezért elkezd gyarapodni a bevételed. Lehet, hogy csak ajándékba kapsz dolgokat azoktól az ismerősöktől, akiktől nem is gondoltad volna, hogy bármire is számíthatsz. Lehet, hogy fizetésemelést kapsz. Lehet, hogy valaki tartozott Neked, és megadja a tartozását. Mindenképpen valamilyen úton módon megnövekednek a beáramló dolgok. Vagy dolog, vagy pénz formájában. Visszautalnak öszzegeket valamelyik szolgáltatótól. Ha további ajándékokat adsz a gyerekeidnek, vagy adakozol valakinek, az is elkezd beáramlást eszközölni az életedbe, valamilyen formában.

Itt nem csak az anyagi bőségben gondolkozz. Ide tartozik a párkapcsolat, a család, a barátok, a hivatás, vagy munka, az egészség, a fogyás, a spirituális fejlődés, a tanulás képessége is, és még sorolhatnám, kinek mi a fontos.

Neked mi a fontos? 

Hogyan gondolod a jövőben? Ez az oldal úgy gondolom, nagyon sok rétű tudást ad majd számodra, aki folyamatos olvasója leszel. A kapcsolat oldalon az üzenetbe beírhatod, mi az, ami téged érdekel. 

 

Mi az a komplex technika ezen kívül?  

A Cashflow® társasjáték használata, blokkok oldásával. Mit tanulsz meg? 

Megtanulod hogy a pénz nem csak papír, hanem energia is. Ha jótékonykodsz, olyan dolgokat adsz másnak, ami neked is jó lenne ha megmaradna, de Te jó szívűen tovább ajándékozod, akkor elkezded az életedbe bevonzani a csodákat! Hiszen mivel az anyagiak egy energia is, ezért nem csak pénz formájában jönnek be dolgok az életedbe, hanem ajándékok, nyeremények formájában is. 

Nekem lakás eladás, és ingatlan vétel formájában volt szerencsém találkozni ezzel a történettel. Méghozzá nem is akár milyen dolgokkal! 

Nagyon sokan

máról holnapra élnek, egyik hétről a másikra, vagy éppen egyik hónapról a másikra, és elképzelni sem tudják, hogyan legyen több tartalék pénzük. Főleg a mai világban, amikor még sok a lakás hitelből megszabadult ember, vagy olyan aki még nem szabadult meg tőle. Ők azok, akik Bőségvelemben élnek. Nem igazán értik, tudják, hogyan tegyék máshogyan az életüket ahhoz, hogy maradjon hó végére egy kis tartalék, ahhoz már végképp nem értenek, hogy három hónapra, félévre, vagy egész évre maradjon tartalék pénzük. Pedig akinek van a ládafiában, vagy egy bankban megtakarítása, az teljesen más gondolatokkal a fejében vállal munkát, vagy végzi azt a tevékenységet, amiből fenntartja magát. Máshogyan hajtja este álomra a fejét. Ahhoz, hogy mindebben járatos legyen valaki, tanulnia kell a bevételek és kiadások egyensúlyáról, illetve, érdemes azt is megtanulniuk, hogyan tegyék azt, hogy pozitív legyen a pénztárcájuk.

Ehhez nyújtok segítséget a Cashflow® társasjátékkal játékosan.

Hiszen sokkal könnyebb játékosan megtanulni a dolgokat, mint elővenni egy könyvet, abból minden nap oldalakat olvasni, és akkor még mindig nem biztos, hogy érted hogyan tedd, vagy ne tedd a dolgokat, hogy pozitív legyen a Bőségáramlásod. 
Mivel nem csak a saját életemben, hanem tágabb környezetemnek is segíteni szeretnék ezekben a dolgokban, ezért a Cashflow társasjáték Játékvezetői oklevelének birtokában 2016. január, február hónapban fizikálisan is elkezdtem ezt a lehetőséget oktatni ismerőseim, barátaim, és az érdeklődők számára. Erre keresek jelentkezőket, olyan felelős embereket, akiknek elegük van az eddigi életükből, a forintok számolgatásából. Szeretnének rálátni arra: – hogyan, miként folyik ki kezük közül a pénz, és szeretnék átlátni ezt a rengeteg sok mindent, hogy pozitívvá tegyék az életüket pénzügyi téren is. Ha rálátsz, megérted, és tudsz ellene tenni. Ha meg sem próbálod, akkor ugyanazt fogod tenni, mint eddig. Mire jutottál az elmúlt időszakban?       

  Szlogenem az: – Fizess először saját magadnak!

Ez egy lehetőség, hogy segítsem azokat az olvasóimat, akik ezt a blogot olvassák, követik, illetve találkozni szeretnének velem a jövőben, hogy személyesen is dolgozzunk azon, hogy több és biztonságosabb bevételre tegyenek szert. Ha nem is rögtön lesz bevételük , a hiteleiktől hogyan tudnak megszabadulni, és miként lesz nekik megtakarításuk, azzal ha megváltoztatják a gondolkodásukat, vagy csak hogyan marad egy kis plusz garas a pénztárcában azzal, hogy dolgozunk a készpénz-áramlásukon. Ezt meg lehet tanulni, ahogy én is megtanultam.  

A társasjáték tanfolyamon meglátjátok

a könyvelés fontosságát, és azt is, hogyan gondolkodjatok máshogyan, úgy, ahogyan azok az emberek képzelik a dolgokat, és megteremtik egy idő után, és  anyagilag minden sikerül. Ezt annak érdekében tanuljátok meg játékosan, hogy gyümölcsöző anyagi helyzetetek legyen, és ne a gyakorlati életben tapasztaljátok meg hogyan legyetek jó befektetők- a saját károtokon veszítve-, hanem játékosan, virtuális pénzekkel. Mire kiviszitek az életetekbe ezt a tudást, már az anyagi helyzetetek is pozitív elmozdulást mutat majd. 

Nem csak a gyakorlati életben lehet a pénzzel dolgozni, hanem spirituálisan is, vagyis Thétában.

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!