Mi a ThetaHealing?

2017. ápr 22.

Mi a ThetaHealing?

A ThetaHealing egy energiagyógyászattal foglalkozó módszer.

Sok- sok módszerről olvastam, tanultam, mielőtt eddig a módszerig eljutottam.

Míg az Agykontroll Alfa hullámokkal dolgozik, addig ez a módszer a Theta agyhullámokkal ad megoldást az ember problémáira. Mind a két módszer az ébrenlét és az alvás közötti mezsgyét célozza meg, csak az egyik mélyebb tudatszinteken dolgozik, mint a másik, így hamarabb ér el pozitív eredményeket a kliens életének pozitív alakulásában.

Mind a két technika az emberiség megjobbításáért fáradozik.

Az agy különböző tudatszinteken működik:

A fizikai világban találhatjuk meg a Béta szintet.

Itt vannak a látvány, hang, szag, íz, tapintás. Itt van idő, s van a tér. Az agyritmus másodpercenkénti impulzusszáma: 21 Herz. Ez a külső tudatossági szint. Amikor beszélgetsz, dolgozol, vagy fizikai munkát végzel, akkor szinte mindig ezen a tudatszinten működsz. 

A következő szint az Alf szint.

7-14 Herz az agyritmus másodpercenkénti impulzusszáma, s minden reggel, s minden este elalvás előtt átmegyünk ezen a tudatszinten. Az alvás egy szintje, és a gyerekeknek az agyritmusuk is ezen a szinten működik 7-14 éves korig. Ez az egyik alvás ciklus. Mindenki tudja, hogy a 7-14 éves gyerekek, könnyen tanulnak. 

A következő szint a Theta szint

ami szintén az alvás egyik szintje. Az agy impulzusszáma: 4-7 Herzen dolgozik. A gyerekek ezekben az években 4-7 éves korig sajátítják el a tudásukat nagyon magas szinten. Ez szintén az alvás szintje, nincs idő, s nincs tér. Ezt a szintet használjuk éber tudatszinten a gyógyításra, a gyógyítás tanusítására. Az orvosok ezt a szintet használják sebészeti, fogászati műtéteknél, szülésnél, általános érzéstelenítésnél.

A legmélyebb szint a Delta szint. A csecsemők 0-4 éves korukig delta és theta agyi impulzus számmal rendelkeznek.

További információkkal jövök itt az oldalon. Ha kíváncsi vagy, tarts velem.

Jelentkezz mihamarabb! A férőhelyek száma korlátozott!