Mi a ThetaHealing® mechanizmusa?

2018. jan 1.

Mi a ThetaHealing® mechanizmusa?

A ThetaHealing lényege, hogy médiumi képességeinkkel gyógyítani tudjunk. A gyógyítás a Teremtő által történik, mi pedig megfigyeljük a gyógyítást illetve tanusítjuk. Ugyanakkor csak az gyógyítható meg, akinek vagy elég erős a hite, vagy emellett meg is akar gyógyulni. Annak változtatható meg a valósága, aki tesz is érte a mindennapokban. Nyilván aki direkt úgy él hogy beteg maradjon, annak hiába próbálunk segíteni Thétában. Neki magának a Béta szinten, a mindennapok szintjén is tenni kell a javulásért. Hiszen van olyan ember, aki azért nem akar meggyógyulni, mert a betegsége által a környezetétől valami olyan pluszt, pozitív dolgot kap, ami miatt a tudatalattija a betegségben tartja. Ez lehet a családunk, vagy egy szerettünk plusz odafigyelése, szeretete, babusgatása, minőségi ideje, vagy éppen több ajándékot kapunk, amit ezzel a betegséggel hívtunk elő a másik emberben, emberekben.

Ilyen lehet az is,

ha gyermekkorában úgy nőtt fel valaki, hogy csak akkor kapott figyelmet, szeretetet, ha beteg volt, és ezt a mintát követi most is a szervezete, mert több odafigyelésre, kedvességre lenne szüksége Neki. Ebben a helyzetben ezekkel az érzésekkel, hitekkel is dolgozzunk, hogy javuljon illetve teljesen elmúljon a betegség.

Ilyenkor nagyon fontos, hogy a másik ember, akivel dolgozunk, higgyen abban, hogy képes

meggyógyulni, akarjon meggyógyulni, és tegyen is azért a mindennapokban, hogy meggyógyuljon.

„ A ThetaHealing konzulens olyan gyógyító, aki médiumi képességei által a gyógyulás folyamatát a Teremtőhöz való kapcsolódáson keresztül hajtja végre.”

Vajon ki tudja megmondani, mi megy végbe a testben, miközben beáll a gyógyulás? Vajon milyen rejtett titkok vannak az agyban, az elmében, hogy képesek nagyon rövid idő alatt csodálatos gyógyulásokat létrehozni?

Amikor hat hónapon keresztül egy pici cisztám volt, nem foglalkoztam vele, hiszen az orvos is azt mondta felszívódhat. Hanem, hat hónap elteltével a ciszta háromszorosára nőtt, és folyamatos nagyobbodásban volt része, így az orvos műtétet javasolt.

Nagyon megijedtem, és lázasan elkezdtem rá dolgozni, az orvossal pedig megbeszéltük, két hónap múlva kontroll. Azt mondta a növekedés miatt ennél több időt nem adhat Nekem.

(A ciszta a kínai medicina szerint a nedvesség Qi- hez tartozik, tehát ebben az esetben a föld eleme, amit vagy úgy tudunk gyengíteni, hogy a Fa Qi- jét erősítjük, és így fát viszünk be az életünkbe valahogyan, hogy az gátolja a Földet, vagy úgy, hogy a szárazság Qi-t ami a fém eleme, és ezt kezdjük el támogatni. De vannak más lehetőségek is erre. Valamikor szüksége lett volna a testemnek a nedvesség Qi- re, mivel máshonnan nem vittem be az életembe ennek a hiányát, ezért a testem kreált egy ilyen tünetet ahhoz, hogy egyensúlyban maradjon. Ahhoz hogy egyensúlyban maradjon a testem a Fém Qi- je is jó lett volna, azaz a műtét által alkalmazott fém eszközök. )

Akkor ezt még nem tudtam, tehát simán a ThetaHealing® technikát alkalmazva elmulasztottam a cisztát, és két hónap múlva, amikor visszamentem az orvoshoz, megállapította nincs műtétre szükség, mert nemhogy növekedett volna, hanem eltűnt a ciszta.

Vajon mi játszódott le a szervezetben? (Valójában a műtét is meg tudta volna gyógyítani, hiszen az orvosok éppen a fémet használták volna a műtéthez, amire éppen szüksége lett volna a szervezetemnek, mint ahogy fentebb ezt írtam, hiszen a fém műtéti eszköz a szárazság Qi eszköze.)

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!