Mi a lehetséges valóság?

2018. jan 18.

Mi a lehetséges valóság?

A valóság mindig relatív.

Két ember, ugyanazokat a körülményeket teljesen máshogyan élik meg. Miért?
Mert az egyiknek a szülei máshogyan gondolkodtak. Mást tartottak helyesnek, és mást helytelennek.

 

Miért? 

Az egyik ember szülei úgy nőttek fel, hogy árva volt az őt felnevelő szülő. A másik ember szülei gazdag családból valók. A harmadik ember szülei szegények. A negyedik ember szülei részegesek. …..

Mindenkinek a DNS- e az ősei mintája szerint működik. Más családi csoporttudatosságban nőttek fel az emberek. Karmikus szinten vajon mi az a feladat, amivel idejöttél erre a Földre? Más megfogalmazások, más a jó, és más a rossz. Attól függően, milyen országba, milyen nemzetbe, milyen családba születtél. 

Érdekes volt megtapasztalni, hogy amikor pénzügyileg gazdagabb környezetben éltem, akkor nem voltam boldog. Amikor környezetben szegénységben éltem, belül boldog voltam. Az agy ezt úgy raktározta el, hogy ha gazdag vagyok, van pénzem, akkor boldogtalannak kell lennem, mert ezt tapasztaltam meg. Ha nincs pénzem, akkor viszont lehetek boldog, mert ezt hittem el gyermekként.
Persze ez is csak egy téves hitrendszer, amin dolgoztam, és megváltozott. Ezért most már nyitott vagyok a gazdagabb életre. 

Az agy fura nagyon,

mert cipeli ezt a súlyt, egészen addig, amíg Te egy Családállításon, egy SzomatoDráma játékon, egy Szimbolon színház játékon, vagy az Life Healingen, vagy egy vagy több ThetaHealing® konzultáción, vagy … máshogyan túl nem lépsz ezeken a beidegződéseken.

A lehetséges valóság, ha sikerül túl lépned a berögzült szerepeiden: 

Boldog lehetsz akkor is, ha több pénzed van. Boldog lehetsz akkor is, ha kevesebb pénzed van. Mert ha nem a pénzhez viszonyítod a boldogságodat, akkor megváltozik az életed. Miért éppen a pénz jött elő? Mert van olyan, akinek éppen ezzel van most dolga!

Az a lehetséges valóság, ahogyan Te éppen és akkor a jelenben megéled. Ha azt éled meg, hogy boldog vagy, és kiegyensúlyozott, akkor ez a Te lehetséges valóságod. Ha viszont úgy érzed pocsék az életed, akkor ez a Te lehetséges valóságod. Egy dolgot tehetsz, megváltoztatod a nézőpontodat az életedről. Ebben az esetben egyre több dolgot fogsz pozitívként megélni, megtapasztalni. Ezen túl, ez lesz a Te lehetséges valóságod, és a környezeted elkezdi ezt mutogatni az életedben. Miért? Azért, mert erre helyezed a fókuszt. 

Itt van egy dal, ami szemlélteti ezeket a dolgokat. Meg fogsz lepődni, mennyire igaz, amit énekelnek. 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!