Mélyen megrázott

2017. jan 22.

Mélyen megrázott,

hogy édesanyámnak eltört három bordája. Az még jobban, hogy nem engedi, hogy gyógyítsam, csak segítsek neki. Szem és fültanúja voltam életüknek, amit nem tudom elfogadni, hogy ők ketten, így élnek együtt. Ezeken a dolgokon kell dolgoznom saját magammal kapcsolatban. Az elfogadással, a befogadással, s ahogy feltétel nélküli szeretetből nézzem a dolgokat, s töröljek, betöltsek, lecseréljek, hitrendszereket, érzelem mintákat, hogy jól érezzem magam és az életem.

Hogy ne legyenek előítéleteim. Hiszen én is emberből vagyok. Gondolatokkal, ítéletekkel? Nem voltam még felkészülve. Most dolgozom magamon, hogy jobban legyen a lelkem. Hiszen mindenki csak saját magán dolgozhat, hogy jobban legyen. Aztán másokon, hogy ők is jobban legyenek. Ez hát a ThetaHealing.

Miért vannak az embereknek ítéleteik, előítéleteik? 

Amit saját magunkban szeretünk, azt a másikban is szeretjük, és elfogadjuk. Viszont ha vannak olyan tulajdonságaink, amikkel nem vagyunk megelégedve, azt másoktól sem tudjuk elfogadni. Erre mondja a közmondás: ” Másokban a szálkát, magunkban a gerendát sem.” Ezért van az, hogyha valakinek olyan élete van, ami nekünk nem tetszik, és kiborít a látványa, akkor intenzíven el kell gondolkodnunk azon, miben mutat tükröt nekünk ez a szituáció, ez az ember, ez a történés. Abban a pillanatban, amikor megértjük az üzenetét ezeknek a dolgoknak, mi is máshogyan fogunk ránézni ezekre a helyzetekre, emberekre, történetekre. Teljesen más nézőpontból fogunk ránézni a dolgokra. 

Ha Neked is van hasonló történeted, gyere el és dolgozzunk együtt. Hogy jobban legyen a lelked, s a tested, az életed. Várlak szeretettel. A jövő héten javadalmazás nélkül.

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!