Meditálás

2022. dec 5.

Meditálás

Az elmúlt időszakban rengeteget meditáltam. Kijöttek előző életek, álomban kapott üzenetek, generációs történetek, és a gyermekkorom is. 
Karácsony előtt ez a visszahúzódás, és a kiáramlás megfelelő egyensúlyának a megtalálása. 

Amikor pénteken mentem egy Spirituális alkalomra, a villamoson volt egy ember. Szakadt ruhája, rongyos cipője árulkodott arról, hogy hajléktalan. Énekelt. Így vidította magát, hiszen mása nem volt. Nem tudott vásárolni, mert nem volt pénze. Nem volt aki megölelje, mert egyedül volt. Ez az ének volt amit használt a mágiák közül. Az ének mágiája. 

Nem sokára elkezdett dobogni a lábával, hogy földelje magát. Földelje a gyökércsakráját. Ez is egy mágia, amikor tánc közben, vagy torna közben dobbantunk a lábunkkal. Csak figyeltem a férfit, az energetikáját, ahogy az energiák kavarognak körülötte. Bennem volt a kíváncsiság, mi fog történni, külső megfigyelőként voltam csak jelen. Tudtam, velem nem történhet rossz. Nem féltem. Nyugodt voltam. A villamos vezető beleszólt a mikrofonba, hogy rendesen viselkedjenek az utasok. 

Egy férfi rászólt a hajléktalanra, és a következő megállónál letessékelte a villamosról. 

Mi volt ebből a tanulság? Nem biztos hogy ott kell lennem abban a közösségben ahova mentem. Illetve hogyan védhetem meg a határaimat. Érdekes volt, mert sokszor teszek védelmet magamra amikor elmegyek itthonról. Ez a mai világ nagyon más, mint régen volt. Régen Közveszélyes munkakerülőnek volt kikiáltva, aki koldult, és nem volt állása. Ma már ez nem így működik sajnos. Nincs mindenkinek otthona, és munkája. 

Meditálás

A Zene mágiáját, az Ének mágiáját, és a Tánc mágiáját, a Szó mágiáját, Nevetés mágiáját, a Tárgyak mágiáját, és kisebb részben a Pénz mágiáját is fogjuk venni a  Workshopon. 

Amikor fiatalasszony voltam, a férjem hajnalig nézte a horrorfilmeket. Mindig felriadtam a keményebb jeleneteknél, hiába aludtam mélyen, és hiába hallgatta hallkan a TV készüléket. Ma már nincs TV-m. Így kevésbé érnek el azok a programok, amiket a világ belénk akar plántálni. 

Volt egy ismerősöm, akinek beteg volt az édesanyja. Nem tudott kikelni az ágyból, és meg akart halni. Mivel olyan körülmények voltak, hogy nem tudtam az illetővel konzultációt tartani, ezért ajánlottam neki a zene mágiáját. Az anyukája két nap múlva kikelt az ágyból, és elkezdett otthon tevékenykedni. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!