Manifesztációs csoport indul!

2020. jún 24.

Manifesztációs csoport indul!

Lehet úgy is manifesztálni, ha még nem végeztél ThetaHealing tanfolyamot. Viszont ha végeztél, akkor sokkal gyorsabban jönnek be az életedbe a megteremtett dolgok. Van, amikor valaki nagyon nem szereti a változást. Ezért szuper jó neki, hogy még nem végzett ThetaHealing tanfolyamot, mert ha végzett volna, akkor nagyon gyorsan, egy éven belül minden megváltozhat az életében. 

 

Manifesztációs csoport indul!

Amikor 2015 tavaszán elvégeztem a ThetaHealing tanfolyamot, álmomban sem gondoltam, hogy egy év múlva már nem lesz hitelem, és a felmondási időmet töltöm a nem szeretem munkahelyen, és a párkapcsolatomat is leteszem. 

Arra sem gondoltam, hogy álmaim otthonában lakom, olyan emberekkel, akik a világon mindenkinél többet jelentenek nekem, és hogy szabad akaratomból élhetem az életemet, amit előtte szinte soha sem tehettem meg. 

Szóval gyökeres változáson mentem keresztül, egy év alatt. A 10 éves tervem, így 5 év alatt valósult meg, és egy év alatt rengeteg dolog történt. Ha ThetaHealing konzulens vagy, akkor Te is könnyedén manifesztálhatsz magadnak. Ha nem ismered ezt a technikát, akkor meditációk, és az írás segítségével tudod változtatni az életedet. Így több időre lesz szükséged, de sikerre viszed az életedben a változtatást, ha kitartó vagy, és él benned a hit, és a tenni akarás. Főleg ha teszel is érte!

A manifesztáció öt alkalomból áll.

Öt alkalom minden hónap második szombatjára esik.

Koránkelő kedvezmény bérlettel:  

  • 25 000Ft/ fő Július 12.- ig befizetve
  • 30.000Ft/ fő augusztus 12.- ig befizetve
  • 35.000Ft/ fő szeptember 12.- ig befizetve

A létszám korlátozott, maximum 10 fő.

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!