Ma beszélgettem egy kedves fiúval…

2024. febr 27.

Ma beszélgettem egy kedves fiúval a Facebookról.

Jó volt kedvesnek lenni, elmesélni a régi időket, amikor még szinte minden napom szomorú volt, és reménytelen, hit nélküli, de a kitartásom megvolt, s tovább mentem, újra neki rugaszkodtam a dolgoknak, majd megint, s mára már elmondhatom sikerült, s jó úton vagyok.

A fiú még csak most kezdte el azt az utat, amin én jártam régen. Neki nincsenek gyermekei még, akik adnának ahhoz erőt, hogy megint újra s újra nekirugaszkodjon az életnek, s hajtsák a célok, s a szeretet. Este rám küldött egy sms-t, s megköszönte a beszélgetést, a tanácsokat, vagy, hogy meghallgattam Őt. Örültem, hogy valakinek segíthettem egy pár jó szóval, kedvességgel.

Ő még nem készült fel a ThetaHealingre lelkileg, ezért nem ajánlottam neki. De hiszem, hogy így is segíthettem, s ez örömmel tölt el.

Vannak olyan emberek, akik nincsenek felkészülve arra, hogy gyökeresen megváltozzon az életük. Ilyenkor mindenféle dolog közbejön, hogy ne dolgozzanak az önismeretnek ezzel a formájával. Viszont ha mégis úgy döntenek, hogy kilépnek a mindennapi mókuskerékből, és meghaladják önmagukat, akkor csodák történhetnek az életükben. Ehhez viszont le kell győzniük önmagukat, és az akadályaikat egyaránt. Hogyan tudod legyőzni önmagad? Ha eljössz, akkor érdekes megtapasztalásokban veszel részt, és tudni fogod a miérteket, és a hogyanokat is. A kérdés csak az, hogy ez után, megteszed e a szükséges lépéseket? Hiszen ha megteszed amit megbeszélünk, akkor kezdődhetnek a csodák az életedben! Viszont ha elodázod a lépéseket, akkor az életed ugyanolyan marad, mint előtte. Ezt pedig Te sem szeretnéd, hiszen azért jössz el, vagy tartjuk meg online a konzultációt, mert változtatni szeretnél.
Viszont ha eljössz, megnézhetjük hol tudok Neked segíteni. A Theta Healinggel. A konzultáció után már másnap változások indulnak be az életedben, ha észreveszed ezeket a változásokat! Ezért már a második napon várom a visszajelzésedet az új életedről.. Ezt nevezhetjük után követésnek, hiszen később is tartjuk a kapcsolatot. Ha olyan akadályt látok, amik ezzel az után követéssel nem megoldhatók, akkor egy újabb konzultációt ajánlok. Szíved joga, hogy élsz e vele, vagy nem. Viszont ha ismét thetázunk, akkor folytatódhatnak az életedben a dolgokkal kapcsolatos változások. 😉

Köszönöm a bizalmat Neki, s mindazoknak, akik eljönnek, s rám bízzák valahol magukat, az életüket, hogy segítsek Nekik.

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!