Közeledik Katalin nap

2021. nov 18.

Közeledik Katalin nap

Mindjárt itt van Katalin nap, aztán a Mikulás, a karácsony, és az új év is. Hogy gondtalanul várd, telve bizakodással, örömmel, egészségesebb élettel, érdemes eljönnöd egy ThetaHealing kezelésre. Vagy kettőre? Rád bízom a döntést, hiszen attól függ, hol állsz éppen a személyiség fejlődésben.

Nem Te jönnél, hanem van olyan ismerősöd akinek szüksége lenne boldogabb, egészségesebb életre?

 

Közeledik Katalin nap

Már van olyan általam kezelt kliensem, aki az édesanyjával javította meg a kapcsolatát, miután velem töltött két alkalmat egyéni konzultáció formájában. 

Erre találtam ki a ThetaHealing ajándék kártyát, hiszen van aki nem teheti meg, hogy Önmaga fizesse a kezeléseit. Ilyenkor a kedves rokonok, barátok ajánlják fel a kezelés költségeit.

Vannak testi tüneteid, amelyeket nem értesz?

Évek óta nem találsz magadnak megfelelő társat? Problémás a kapcsolatod valamelyik családtagoddal? Vagy rossz a párkapcsolatod?Utálod a testedet? Olyan problémád van, aminek nem tudod az okát és nem tudod azt megoldani? Tele vagy félelemmel, szorongással? Mindig ugyanazt a hibát követed el? Nincs különösebb oka, de boldogtalan vagy? Olyan mintha más sorsát cipelnéd a válladon? Gyere el egy ThetaHealing konzultációra.

Semmi nem történik amit nem szeretnél, minden úgy történik ahogy Te szeretnéd!

Ha utána virágterápiával is megtámogatjuk a kezelést, akkor még tovább tart a kiegyensúlyozott állapotod. Gondolod 30 évig baj volt az életeddel és egy kezelés elmulasztja teljesen? Ezt nem ígérhetem. Azt viszont igen, ha többször eljössz hozzám, elkezd átalakulni pozitívvá az életed, a kedved, és hosszú távon mindenképpen megtérül a befektetett energia.

Az egyik kezelt ismerősöm két kezelés után életében először boldogan jött el hozzám, mert édesanyjával pozitívvá vált a kapcsolatuk. Ez a kedves hölgy 60 év fölötti volt, az édesanyja pedig elmúlt 80 éves. Napi szinten bántották előtte egymást, sokszor káromkodva. Persze ez a hölgy pozitívan állt a dolgokhoz, és nem vizet prédikált, és bort ivott. Tőled is függ, hány alkalom kell ahhoz, hogy jobbá váljon az életed.

Minden rendben van az életedben, de van ismerősöd, akinek nincs? Vegyél neki mikulásra,karácsonyra, szülinapjára, névnapjára, vagy csak úgy ajándékkártyát!