Korona után lazítás?

2021. aug 11.

Korona után lazítás?

Vajon hogyan alakulnak most az emberek dolgai, hogy már nem kell maszkot viselni? 
Vajon hányan vannak, akik csak azért oltatták be magukat, hogy végre szórakozhassanak? 
Csalódottak e ezek az emberek a rendszerben, és ÖN- MAG- ukban? 
Hogy élik meg ezt az új helyzetet, amikor már a beoltatlanok is mehetnek ide- oda? 
Vajon mit hoz a gazdaság? Válságot? Vagy minden simán fog menni? 

Korona után lazítás?

Az emberek megváltoztak. Sok volt Nekik ez a bezártság. Házasságok mentek tönkre, és lettek szorosabb kapcsolatok is. Ez a helyzet teljesen kiélezte a harcokat, és összekovácsolta akik egymáshozvalók. 

Sokan vannak, akik azért oltatták csak be magukat, hogy részt vehessenek a szórakozásban, a csoport együttlétekben. Ők most csalódottak, és becsapva érzik magukat. Olyanok is voltak, akik kivárták, hogy mi lesz, hogyan alakulnak majd a dolgok. Ők azok, akik most nyugodtan hajtják le a fejüket, mert kiálltak magukért, az elhatározásukért, a DÖNTÉS- ük mellett. 

A gazdaság romokban hever, az egész világon. Az emberek nem mernek úgy vásárolni, és utazni, mint előtte. Nem tudják mi lesz. Csak azt tudják, hogy nem szeretnék ha visszajönne a régi világ. 

Sokan félelemben élték át az elmúlt időszakot. Ez egy kisebb világháborúként is felfogható, fegyver dördülés nélkül. Hiszen volt kijárási tilalom, és volt félelem is. Csak most azért féltették az emberek az életüket, nehogy elkapják a kórt, és nem attól, hogy lelövik majd őket. 

Még hátra van a gazdaság újra indítása…

Reméljük a legjobbakat!

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!