KOMPLEX TECHNIKA

Mire képes együtt a ThetaHealing®, és a Cashflow® társasjáték tudása?

Mire használhatod az üzleti életben a virágokat?

Az egyik dolog, ami elengedhetetlen szinte a mai világban az ember számára, az az anyagi biztonság.

Ezzel én is így voltam.

2004-ben felvettem lakáshitelt, s alig vártam, leteljen, a 10 év s tovább lépjek. Igaz már 2009-ben meg voltam róla győződve, hogy 2015-ben eladom, egy kínainak, 25 000 000Ft- ért. Ekkor az agykontroll korregresszióját alkalmaztam. Vagyis előre mentem az időben. A környezetem persze nem gondolta hogy igaz lesz, főleg a világpiac helyzete miatt. Az ingatlan árak alacsonyan voltak még az év elején.

Már 2014. decemberben elkezdtem árulni az otthonomat, de az ingatlanpiac ekkor is még nagyon alacsonyan stagnált.  Kevesebb, mint 16 millió Ft-ot ajánlottak a lakásért 2015 márciusában. Ebből, ha kifizetem a lakáshitelemet, alig tudtam volna valamicske új otthont vásárolni. Aggódtam a jövő miatt, mégis úgy döntöttem, akkor inkább maradok.

Ez már a ThetaHealing alaptanfolyam elvégzése után történt. 2016.április 5.- ig szólt az ingatlanossal a szerződésünk, egyszerűen nem hosszabbítottam meg.

Mivel jött egy érzés, hogy nem szabad most eladnom, ezért tettem így.  Még nézeteltérésünk is volt az ingatlanossal e miatt, mert a szerződés határozott időre szólt. Azt mondta az ingatlanos, nem mondhatom vissza a lakáseladás terveimet. Szerencsére sikerült olyan ötletekkel szabotálnom az eladást, ami teljesen legális volt. Viszont ekkorra már voltak saját terveim is.

2015 január hónapban olvastam Robert Kiyosaki „Gazdag papa, szegény papa” című könyvét. Ma is szívesen veszem le a polcról, és olvasom. (Nem szeretem a pdf. formátumú könyveket). Az egyik dolog, ami megfogott akkor, a rossz adósságom volt. Hát igen. Ha eljössz hozzám, megtanulod mi az a rossz adósság. Egyáltalán van olyan, hogy jó adósság? Robert Kiyosaki szerint van! Itt nézheted!

 

2015.november hónapjában egyszer csak csörög a telefon, az ingatlanos hív:

 • Felmentek a lakás árak. Aktuális lenne a lakáseladás?
 • Hogyne, ha megfelelő az összeg. – mondtam, s újra megkötöttük a szerződést. Ő mondott egy árat, amit én nem fogadtam el, így fölemeltük az összeget. A vevő abból alkudhatott. Ha hallgatok rá, akkor minimum 1 millióval kevesebbet kapok az ingatlanért.

Már a második vevő megvette az ingatlant, aki kínai nemzetiségű volt amit már 2009- ben láttam előre. Azon kívül, hogy ki tudtam fizetni a hitelt, még olyan lakást is tudtam vásárolni, ami minden tekintetben kedvezőbb volt az előzőeknél.

Érdekes volt, amikor eljöttek első alkalommal a kínaiak. Kb. 8- an voltak egyszerre a lakásban. Még az ingatlanos mondta is, nem tudja hogy kell e Nekik, mert nem ismeri ki magát rajtuk. Amikor 3/4- óra múlva a gyermekem lement a közértbe, a kínai csapat még mindig ott állt egy kisebb kört alkotva a társasház előtt. Hadonásztak, és beszélgettek, mesélte a gyermekem. …- Érdekes volt ez az este, mert nem tudtam elaludni egészen addig, amíg elő nem vettem a füzetemet, és elkezdtem írni. Mit írtam le? A következő három hónapot. Mennyiért adom el, kinek adom el az ingatlant, mikor találunk másik ingatlant, hogy fog kinézni, mennyiért vesszük meg, és mikor költözünk. 2015. április elsejét írtam a papírra. Két dologban tévedtem: Az összeget 1.8millióval, a költözködés pedig március 25.- én történt. A többi stimmelt. Ha szeretnéd, erre is megtanítalak, ha eljössz. Tudot: Gyakorlat teszi a mestert! Ekkor már 4 éve gyakoroltam a teremtés tevékenységét!

Így valóban 2015-ben eladtam az ingatlanomat, kb. 9 hónap alatt kerestem majdnem 7.5 millió Ft-ot, ami mind a lakáskölcsön könnyed kifizetésében, mind pedig álmaim otthonának megvételében, s annak felújításában nyilvánult meg. Igazából csak 1.8millió Ft-ot tévedtem.

Jókor lenni jó helyen, s jókor megváltoztatni mikor mit tegyünk.

Ez csak az egyik csodálatos történet, ami megtörtént az életemben az elmúlt időszakban.

A másik:

30 éves Pénzügyi életemben, ahol egy multi cégnél,  kb. 26000 alkalmazott közül az elmúlt években voltam Országosan a legjobb 25. a legjobb 12. s régióban a 7. legjobb üzletkötő is. Hogyan kezdtem? Itt tudod megnézni. Hogyan használtam az ügyfelek jobb megismerésére, és arra mit kérdezzek tőlük, hogy eltaláljam mire van szükségük, s legyenek üzletkötések is? Ezt itt tudod megnézni. Mivel ismerem az értékesítés buktatóit, s az azzal kapcsolatos vívódásokat is. Ezért ebben is tudok segíteni. Amiért még tudok Neked segíteni, mert elküldtek 2006.-ban “Értékesítési kulcsember szakképzésre”, amit az Európa Tréning résztvevőjeként végeztem el, és ennek segítségével segítettem kb. 60 embert a munkahelyemen, mint alkalmazott. Még miben?

Szinte mindenkinek probléma az egészsége, a lakáshitele, a pénze, a munkája, vagy az emberi kapcsolatai.

Azok jelentkezését várom, akik önszántukból, saját döntésből, s akaratból szeretnék a jobb élhetőbb jövőt saját maguknak megadni, saját magukat fejleszteni.

Nem csak a pénzügyi életben! Ez lehet Önmagad szeretetének megtanulása. Ezt is lehet tanulni? Hogyan lehet tanulni? Hogyan lehet tanulni, hogy a családi, baráti kapcsolatokat helyre tedd? Hogyan tudod az egészségedet, az életedet helyre tenni? Kíváncsi vagy? Érdekel?  

Érdekel, hogyan ismerd meg jobban a leendő ügyfeleidet, milyen kérdéseket tegyél fel nekik- ha értékesítő vagy?

Kérlek Itt jelezd!

Szeretnél az életeden változtatni? Szeretnél tenni is azért hogy jobbá tegyed a jövőd, a körülötted élők (gyerek, pár, szülő, barátok, szóval a magad és mások jövőjét? 

Czidor Mária
ThetaHealing® konzulens, spirituális konzulens, és ezoterikus Cashflow társasjáték vezető

Áraink:

Előzetes időpont egyeztetés alapján lehet jelentkezni a ThetaHealing® konzultációra. Személyesen is házhoz megyek megbeszélés alapján. A második konzultációtól Skype- n is megoldható a kezelés. 

Bérlet lehetőségek csak a Bőség klubban, a Soter Ezoterikus Teaházban és a Flow stódióban!

5 alkalmas bérlet: 60.000 Ft

 • Állapotfelmérés + konzultáció 80 perc
 • ThetaHealing® Konzultáció 60-80 perc
 • Konzultáció 60-80 perc
 • ThetaHealing® Konzultáció 60-80 perc
 • Konzultáció 60-80 perc

3 alkalmas bérlet: 35.000 Ft

 • 1. alkalom: Éppen aktuális állapot felmérése + konzultáció 80 perc
 • 2. alkalom: ThetaHealing® Konzultáció 60-80 perc
 • 3. alkalom: Konzultáció 60-80 perc

További bérletek: 

 • 40.000Ft Évtervező, vagy Bevétel- kiadás Egyéni konzultáció  bérlet 5- alkalom
 • 21.000Ft Csoportos Jövőtervező interaktív tanfolyam 4 alkalommal.
 • 18.000Ft Csakra harmonizálás bérlet– 3 alkalom-érezd jobban magad.
 • 18.000Ft Talen tábla bérlet – 3 alkalom- tudj többet a jövődről.
 • 15.000Ft Meditáció bérlet– 3 alkalom. 

További kezelések: 

 • Állapotfelmérés + kezelés 80-perc/ alkalom, 15.000Ft.
 • ThetaHealing konzultáció: 20 000Ft/fő 1- 1,5 óra /alkalom
 • spirituális konzultáció: 15.000Ft/ alkalom. 1,5 óra.

Fizetni lehet a helyszínen, vagy átutalással. Telefon esetén az átutalás működik.

A weboldalról bejelentkezhetsz itt.

Vagy bejelentkezhetsz sms-ben, illetve emailon:

+36 30 276 08 25

 

Kérj időpontot telefonon sms-ben:

+36 30 276 08 25

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!