Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

2021. dec 21.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

Kedves Ismerősök, kedves Ismeretlenek!

Ezúton is megköszönöm az egész évi közös munkátokat, hogy az év egy részében, vagy egészében velem tartottatok, és közösen tanulhattunk így egymástól.

A következő évben is várlak benneteket. Ebben az évben már nem lesz Cashflow® társasjáték, de jövőre újra találkozunk.

Várok mindenkit szeretettel!

 

Ha nem úgy mentek az ünnepek ahogy szeretted volna, vagy csak magányos vagy, és szeretnél arra dolgozni, hogy boldogabban teljen, az életed, akkor

2021. december 28.- ra jelentkezhetsz.

Az első 4 jelentkezőnek ajánlom fel ezt a

lehetőséget!

Ha jelentkezel, akkor személyesen tudunk találkozni egy ThetaHealing® kezelésre, vagy Mesengeren tudunk találkozni az éterben. Így a szilveszter estét már boldogabban kiegyensúlyozottabban töltheted. Segítek ötletekkel is, hogy hol töltsed a szilvesztert, hogy ne a magányosságba burkolódzál bele ezeken a szép téli ünnepeken. 
Az árak nem változnak ezekre a kiemelt dátumokra sem. 

Ilyenkor karácsonykor

sokan vannak egyedül. Nagyon sokan érzik azt, hogy magányosak. ilyenkor többen kerülnek be a kórházakba is a depresszió miatt. Gondoljunk rájuk is, amikor ünnepelünk. Az idősökre, az elesettekre. Menjünk el hozzájuk látogatóba, és segítsük egy- egy órára az életüket, hogy boldogabbak legyenek. Ha így teszünk, meglátjuk mi is boldogabbnak, örömtelibbnek érezzük majd az életünket. Ha másért nem is, azért, mert látjuk mennyivel szerencsésebb és boldogabb a mi életünk. 
Szeretnél boldog dalokat hallgatni? Akkor ide kattints!

Hallgasd a dalokat, a karácsonyi dalokat, és lényegüljön át az egész lényed a boldogsággal, a kiegyensúlyozottsággal.

Nekem nagyon jó gyerek korom volt. Minden karácsonyt a nagymamánál, és a nagypapánál ünnepeltük egészen addig, amíg éltek. Amikor pedig már otthon ünnepeltünk, mert elmentek Ők az angyalokhoz, akkor is boldogok voltak ezek az esték. Mi gyerekek az anyukánkkal díszítettük fel a fenyőfát. Aztán bementünk a konyhába, és akkor mentünk be abba a szobába ahol jött a Jézuska, amikor meghallottuk a csilingelést. Ekkor már égtek a gyertyán a gyertyák, és meg volt gyújtva a csillagszóró. Édesanyánk mindig megpróbált olyan ajándékot adni, amit már nagyon régóta szerettünk volna megkapni. Az ő szeretetnyelve az ajándékozás volt. Mi pedig az iskolában készítettünk neki ajándékot, és azt tettük a fa alá. Így mindenki boldog volt. Jó volt hogy együtt voltunk. A mai napig karácsonykor meglátogatjuk Őt. 

Látogasd meg TE is a szeretteidet! Megérdemlik!

Jelentkezz mihamarabb! A férőhelyek száma korlátozott!