Katalin története

2022. okt 23.

Katalin története

jó dolgokkal kezdődött. Azután édesanyja nem fogadta el a párját, ezzel megkeserítve Katalin életét. 

Ez miatt döntött úgy, hogy él a lehetőséggel, és igénybe vesz nálam egy ThetaHealing® konzultációt. Az alkalom online történt. Ránéztünk a gyökér okokra, a negatív és pozitív érzésmintákat hitrendszereket pedig pozitívra cseréltük. Ami ezzel volt kapcsolatban ígéreteket, fogadalmakat, átkokat horgokat kapcsokat pedig lezártnak befejezettnek nyilvánítottunk. Nem sok idő volt még az esküvőig, és azt szerette volna Katalin békességben, boldogságban megélni. Így is történt. Itt van amit írt: 

“Szia kedves Marika. Amint igértem megírom neked hogy nagyon boldogok vagyunk az esküvőnk is nagyon jól sikerült anyukám eljött és még ajándékot is kaptunk. Nagyon hálás vagyok neked a segítségedért most már minden rendeződött és reméljük ígyis marad. Mégegyszer nagyon köszönök mindent😇😇🙏🙏❤️❤️❤️

“Ő az anyukám köztünk
nagyon jó érzés volt hogy ott állt közöttünk😇😇🙏🙏🙏❤️❤️❤️ Ja és a csokrot is tőle kaptam😊❤️❤️

A fotót személyiségi jogok miatt nem teszem közzé. 

Sokan vannak, akik nem tudnak kijönni a kollegáikkal, családtagjaikkal. Nem is gondoljátok, hogy ennek nem kellene így lenni. Hiszen ha a blokkokat oldjuk, egy teljesen más rezgésre lehet kerülni. Természetesen ehhez még hozzá kell tenni a fizikai világban is a megfelelő lépéseket. Katalinon kívül Betti, és Judit is megváltoztatták az életüket. Mert eljöttek hozzám, dolgoztunk a témán. Spirituális szinten tudtak a közvetítésemmel beszélni azokkal, akikkel problémájuk volt. Azután a való világban is lefolytatták ezeket a beszélgetéseket, és minden jóra fordult az életükben a kapcsolataik terén. 

Természetesen nem tudok mindenkinek segíteni. Hiszen ha valaki csak a spirituális szintén teszi meg a lépéseket, de a való életben nem változtat, (pl. nem beszéli meg a dolgokat, nem írja meg a levelet), azoknak nem tudok segíteni. Azoknak sem, akik negatív energiából teremtenek. Spirituálisak, és megszegik az Univerzum törvényeit. Természetesen nem magamtól nem vállalom el az ilyen embereket, hanem üzen az Univerzum, hogy nem szabad. Akkor sem szabad, amikor valakin olyan védelem van, ami nem engedélyezi, hogy ThetaHealinggel segítsem Őt. 

 
 
 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!