Jövőteremtő tanfolyam!

2020. ápr 2.

1. Jövőteremtő tanfolyam indul!

Hogyan szeretnéd látni a jövőd? 

Milyet szeretnél látni? Jót? Rosszat? 

Olvasd el az írottakat, nézd meg a videót! Ez csak egy- egy példa az életből. 

Jobb életetet szeretnél? Minél jobbat? Olvass tovább! 

2. Jövőteremtő tanfolyam indul!

Miért kell leírnunk a vágyainkat, álmainkat, céljainkat?
Miért nem a hogyan a lényeg, hanem az, hogy le legyen írva kézzel?
Mit mond erről a tudomány? Mit mond erről a spirituális út?
Tovább élünk és egészségesebbek vagyunk, hogyha vannak?
Erről szól ez a mai videó:

1991- ben végeztem el 

az Agykontroll alap-tanfolyamot, majd a Korregresszió tanfolyamát, amiben előre és hátra is meg tanultunk az időben közlekedni. Még ebben az évben elvégeztem az Ultra Szemináriumot, ahol a kézrátétes gyógyítást tanultuk meg. 1993- ban a Pénzkontroll tanfolyamot, szintén Agykontrollal.

Sokáig nem megfelelően használtam a technikákat, ezért nem minden esetben működött, úgy ahogy szerettem volna. Nagyon sokszor negatív dolgokkal foglalkoztam, így kialakult a pánik a depresszió az életemben. Hiszen erre fókuszáltam.

Később viszont meg tanultam ezeket kezelni, és használni azokat a képességeimet, amik pozitívvá fordították a negatív érzéseket, pozitívvá fordították az életemet. 
(Sokan vitáznak azon, hogy gyógyszerrel legyünk jól, vagy a nélkül. Úgy gondolom, hogy bármelyik megoldás elfogadható a mai világban, hiszen gyógyszerfogyasztó társadalomban élünk. Ezen kívül Viana Stibal, – aki a ThetaHealing® alapítója- , Ő is azt tanácsolja, ne hagyjuk abba a gyógyszer szedését önhatalmúlag, csak ha az orvossal egyeztettünk ez ügyben. ) 

Ekkor különböző technikákat kezdtem el tanulni, hogy fejlesszem a pozitív életszemléletemet. 

Elvégeztem a SzomatoDráma alaptanfolyamot, Bachvirágterápia tanfolyamot, majd ThetaHealing konzulensként kezdtem el működni. Jelenleg a Mantra Alternatív Természettudományi Szabadegyetemre járok. Úgy gondolom, ahogy a sikeres emberek is gondolkodnak. Ahhoz, hogy sikeresek legyünk a saját területünkön, képezni kell magunkat folyamatosan.

Több mint 200 könyvet olvastam, sok- sok tanfolyamot elvégeztem, ami nem csak az ezoterikus világ tanfolyamai foglalnak magukban, hanem a pénzügyi világ tanfolyamai is. Így nagy rálátásom van a tervek célok kitűzésére, illetve megvalósítására.

Mivel nagyon sok mindent megtapasztaltam az évek folyamán a saját életemben, és pozitívra fordítottam, így másoknak is tudtam segíteni. Mind a lelki, mind az anyagi életükben.

Lelki területen egyik kedvenc történetem: Egy hozzám közelálló fiatal pár volt. …. (Erről a videóban láthatsz)

Anyagi területen pedig több ezer embernek segítettem a pénzügyeit rendbe tenni személyre szabottan. Ennek következménye:           Hat arany, egy ezüst, és két bronzérem, kilenc év alatt. Nekem abban az időben ezt jelentette a siker. 

A tervezést évek óta használom az életemben, mert írták a pozitív emberek, hogy írjam a terveimet. De nem csak ezért. Abban a munkában, amit csináltam több mint 30 évig, folyamatosan kellett tervezni. A tervezés beleépült a mindennapjaimba ez által, és később megjelent a magánéletemben is.

Egészen sokáig nem tartottam túl nagy jelentőségét a dolognak, és csak leírtam dolgokat a nélkül, hogy az Agykontroll által tanultakat használtam volna, vagy olyan dolgokat amiket közben megtanultam, vagy technikaként hozzá kitaláltam. Ma már tudatosan manifesztálok, hogy lássam az életemben azokat a dolgokat amiket szeretnék, vagy annál még szuperebb dolgokat. 

2009- től volt egy Vízióm (hiszen Agykontrollból elvégeztem a Korregresszió tanfolyamot is.):

2015- ben eladom 25 M Ft- ért az ingatlanomat egy Kínainak. Aztán jött 2014, és elkezdtem árulni a lakást. Nagyon el voltam keseredve, mert havi 80e Ft- ot fizettem ki a hitelre, és fogyóban voltak a tartalékaim. Még 16 M Ft- ot sem kaptam volna érte tavasszal, így lemondtam az eladásáról, mert nem tudtam volna megfelelő ingatlant venni helyette, hogy valamennyien elférjünk benne a gyerekekkel.

Aztán jött a november, és az ingatlanos felhívott:- Felmentek a lakásárak. Míg tavasszal alig jöttek nézni az ingatlant, novemberben a második vevő egy kínai volt. Az ingatlanos mondta, nem tudja meg akarják e venni, mert nem tud a kínaiakon kiigazodni.

Az nap addig nem tudtam elaludni, amíg le nem írtam mi fog történni. Több oldalnyi papírt írtam tele. Április, 1- ét írtam a költözködésre, és március 25.- én költözködtünk egy olyan otthonba, amilyenről mindig is álmodoztam. A lakás belső berendezése hasonló arra a montázson szereplő lakásra, amit készítettem magamnak, és kitettem a falamra. Az összeggel kapcsolatban 1,8MFt—ot tévedtem. A többi pedig minden stimmelt. Így teremtettem meg  azt az otthont, amit szerettem volna magamnak megteremteni. Később pedig passzív jövedelmet is a havi hitel helyett rendszeres bevételem lett.

De térjünk rá arra: – Vajon mit takar ez a Jövőteremtő tanfolyam!?

Ki mit hallott arról, hogy megtervezze az életét? Egyáltalán hallottatok e erről valamit? Ezt fogjuk átbeszélni, hiszen ha nincsenek céljaink, terveink, akkor a mindennapjaink a mókuskerékre hasonlítanak csak. 

Miért tervezzük meg az életünket? Miért indul el Jövőteremtő tanfolyam!? 

Azt, hogy hogyan tervezzük meg az életünket, a tanfolyam alkalmából tanítom meg Neked, a meditációk használatával együtt.

Egyáltalán miért jó az Nekünk, ha megtervezzük az életünket?

Ez olyan mint a bevásárló lista. Ha meg van a listán mit szeretnél venni, akkor keveset költesz. Ha nincs ilyen listád, akkor céltalan vagy és sokat költesz. Ezt a régi öregek mind tudták. Ők nem azért írtak bevásárló listát mindig, mert elfelejtették mit akartak venni. Ki szokott bevásárló listát írni közületek?

Mit írtok fel a bevásárló listára?

Akkor Nektek már ismerős lesz a dolog, mert készítünk először egy olyan bevásárló listát, amin az anyagi dolgok fognak szerepelni.

Hiszen ehhez az is hozzátartozik, hogy amiket meg szeretnénk vásárolni, azokról írunk egy listát. A kis dolgoktól kezdve, a nagyokig, mindenről. – Ha szeretnél venni 5 pár zoknit a gyermekednek, vagy egy pólót, az is kerüljön fel a listádra. Az is, ha régóta vágysz saját magadnak egy ruhára, egy cipőre. Miért fontos hogy ezek is a listádon legyenek? Mert ezek azok, amik kézzel foghatók, és ha ezek elkezdenek megteremtődni az életedben, akkor már a nagyobb dolgokra is elkezdesz fókuszálni.

Még egy fontos dolog, amire eddig még nem figyeltek fel.

Miért tudunk teremteni azzal, hogy leírjuk a vágyainkat?

A Dianetika azokkal az Engramokkal foglalkozik, amik már megtörténtek az életünkben, ezért a sejtjeink emlékeznek a régi negatív dolgokra ez által. Csakhogy nem csak a negatív dologra tudnak emlékezni a sejtjeink, hanem a pozitív dolgokra is. Mi itt nem a Dianetikát fogjuk megtanulni, csak használni fogjuk a pozitív teremtésre azokat a dolgokat, amiket megtanít.

Azzal, hogy leírjuk azokat a dolgokat, amiket szeretnénk az életünkben, hogy megtörténjen, engramokat hozunk létre, majd ahogy azokat visszacsatoljuk önmagunknak, folyamatosan energiát adva ezeknek a jövőbeni engramoknak, megteremtjük azokat a jövőnkben. Így hozzuk létre a jelenünkben a múltunkat, és a jövőnket egyszerre, vagy egymás után. 
Hiszen amikor elképzeljük, hogy megteremtődnek a dolgok az életünkben, akkor azok olyanok, mintha már itt is lennének. Ekkor elkezdhetünk így élni. 

Ahhoz, hogy boldog kiegyensúlyozott életünk legyen, ahhoz hozzá tartozik a Halogatás megszüntetése is.

Miért?

Amikor halogatsz, lelkiismeret furdalásod van az miatt, hogy nem csináltad meg. A jobbik eset, ha csak lelkiismeret furdalásod van, hiszen ha az adóval vagy hátrányba, akkor még anyagi félelmeid is vannak, amiktől nem tudsz megszabadulni, e miatt pedig még több pénztelenséget vonzol be az életedbe.

Ezért van az, hogy csak akkor tudjuk jól megtervezni, és a terveket végrehajtani az életünkben, ha a halogatást is megszüntetjük.

Megtanuljuk azt is, hogyan tervezzük meg a napunkat, hogy minden, vagy majdnem minden beleférjen, amit arra a napra elterveztünk.

Ha ez is megvan, akkor már sokkal nyugodtabb életvitelt fogunk megengedni magunknak.

Van egy mondás: „ Ki mint vet, úgy arat.”

Sokan azt gondolják, hogyha sikeresek boldogok akarunk lenni, az valami kiváltság. Úgy gondolják a siker az véletlen.

Vajon kinek mit jelent a siker? Írd le! Neked mit jelent? 

Az egyik embernek a pénz, a másiknak a munka, a hivatás, a harmadiknak a család, a negyediknek a ház, autó, a másiknak a párkapcsolat, vagy a gyerekek, de olyan is van, aki saját magát akarja megvalósítani, ezért folyamatosan tanul, fejlődik.

Ezt vajon Te gondolod így, vagy átvetted a környezetedtől, és azért mondod, mert attól félsz, nem fogad el a környezeted, ha nem így gondolod?

Ezt fogjuk megnézni, amikor egy meditáció keretein belül tervezzük meg annak a jövőjét, annak, aki itt lesz a tanfolyamon.

Mindenki úgy megy majd haza, hogy tudni fogja Ő milyen jövőt szeretne saját magának. Mivel ez egy több alkalomból álló tanfolyam, ezért a következő alkalommal megbeszéljük azt is, ki miben haladt, hogyan fejlődött. 

Hiszen ezért jössz el, hogy ezt megtanuld, és gyakorold:

Mit szeretnél, és hogyan érd azt el, hogy meglegyen amit szeretnél?

Jövőteremtő tanfolyam! indul! Gyere Bátran! Itt a helyed!

 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!

Időgazdálkodás tanfolyam indul! Személyesen és Online.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp