Miért a Múlt virága a Jerikóilonc?

2020. jan 25.

Miért a Múlt virága a Jerikóilonc?

Sokszor azon ábrándoztam, hogy mi lett volna ha így csinálom, ha úgy csinálom? Igazán pedig nem is a jelenben éltem, hanem a múltról ábrándoztam. Miért nem jó ez? Mert elfelejtettem megélni a ma pillanatait, és nem gondoltam arra, milyen terveket kovácsolhatnék a jövőre nézve. Csak a múlttal törődtem, nem voltak terveim, céljaim, és elveszett az életemben a boldogság érzése is. Amikor ábrándoztam, a múltban jártam, nosztalgiáztam. Sokszor jó dolgokon máskor rossz dolgokon rágódtam a múlttal kapcsolatban. Honvágyam volt, visszavágyódtam, és nem nyugodtam bele a jelen dolgok állásába. 
EZ a virág esszencia tudatosította bennem a jelen érzéseit, és csökkentette bennem a szeretett személyek elvesztését is. Kiváló segítő volt amikor a gyermekeim elköltöztem otthonról, és vágyódtam a régi életem a régi életünk iránt. Ezért az Ernyős madártejjel kombinált virágkeveréket kaptam. 
Rajtam volt a letargia, az álmosság, a jelen dolgaival képtelen voltam törődni. Nem csak a lelkem bolyongott valahol, hanem a fizikai erőnlétem is hanyatlani kezdett. A gerincemen az 5-6- os csigolyám 1/3- ra szűkült. Így még egy virágot kaptam, a Tölgyfát, a gerinc virágát.

Miért a Múlt virága a Jerikói lonc?

Pozitív állapotban már képes a jelenben élni. Annyit hoz a múltból a jelenbe, hogy jól érezze magát, fel tudja dolgozni a múlt eseményeit, átéli a boldogság érzését.
Ha külföldön él, akkor megszűnik az az iszonyatos honvágya, amit addig nem tudott kezelni. Elmúlik életéből a bánat, a szomorúság. Már nem kapaszkodik a múltjába, hanem együtt él vele. Csak annyit hoz át a múltból a jelenbe, hogy boldogan tudja megélni a jelenben a történéseket. Harmóniában él a múlttal, a jelennel, és a jövővel. A múltból a jelenbe és a jövőbe helyezi át a boldogságát. Így már érdemes terveket, célokat kitűznie, és megvalósítania. 

Ez történt velem is. Fantasztikus volt megélni azokat a változásokat, amiket a virág szedése közben tapasztaltam meg. Már a gerincem sem fáj. Annak idején pedig folyamatosan orvoshoz jártam miatta, és betartottam az utasításait. Elmentem kezelésekre, masszázsra, sőt úsztam is. A kezelések, a mozgás, és a virágok megtették a hatását. Ma jobb állapotnak örvendek, mint 10 évvel ezelőtt. Így segítettek a Bach- virágok is. 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?