Ismétlés a tudás anyja vagy mégsem?

2019. júl 21.

Ismétlés a tudás anyja vagy mégsem?


Miért írom ezt? Nagy Szilviánál, a ThetaHealing® Magyarországi képviselőjének előadásában végeztem el az Alap tanfolyamot, öt és fél évvel azután, hogy a SzomatoDráma egyik tanfolyamán megismerkedtem volna Szilvivel. Nagyon sokat tanultam már eddig is, a mindig vidám, jó kedvű Szilvitől, aki megmondogatja sokszor amit gondol, de ezért is szeretem. Mert van bátorsága megmondani, kimondani azt amit gondol, úgy ahogy gondolja, szépítés nélkül, időnként káromkodva. De még ez is belefér. Mivel nem álszent. Arra tanít, hogy mi lehetünk jobbak mint ő. Nem lenyomva, hanem felemelve a másikat. Nem mindenki így tanít, és ezt meg is tapasztaltam a saját bőrömön. Valószínű akkor arra az emberre, az ő energetikájára volt szükségem valamiért. Most, hogy Szilvi tanított, teljesen más szemszögből láttam meg dolgokat, fedeztem fel a Théta alapjait. Nagyon örülök, hogy ezt megtettem. 
Elfogadta A karma szerepe a depresszió kialakulásában című könyvemet dedikálva, és tudom elmondja majd a véleményét is róla. Megengedte, hogy a tanfolyamon a diákjai is vásároljanak belőle, ha szeretnének.

 

Miről tanultunk?  


Átvettük a síkokat, mind a hetet, beszélgettünk egymás őrangyalával, majd belenéztünk a jövőnkbe is. Újra átvettük a lassított elérési útvonalat, ami által az Univerzum Teremtőjéhez tudunk kapcsolódni a nélkül, hogy mások segítségét kellene felhasználnunk ahhoz, hogy az Isteni jelenléttel találkozzunk. Nekem, aki nagyon vallásos voltam régen, és a büntető Istenben hittem, nagyon nagy segítség ez a féle kapcsolódás a Teremtőhöz. Így nem kell papok által meggyónnom a bűneimet, egyszerűen csak beszélgetek az Istennel. Mind e közben a HÁLA és a SZERETET érzése tölt el, ami régen nem mindig így történt.
Szilvi tanított a csökönyös szellemekről, a gondolatokról, amikor mások gondolataiban tudunk olvasni. Hogyan különböztessük meg a saját gondolatainkat mások gondolataitól. A pszichikai támadások ellen hogyan védekezhetünk, hogyan tisztítsuk meg a terünket, az otthonunkat, a tárgyainkat a negatív energiáktól. 
Aztán itt van egy újabb oklevél, ez már a mostani nevemet tartalmazza, és az ország első embere állította ki, aki arra tanított, kérdőjelezzem meg azt is, amire ő tanít. Csupa kedvesség, csupa szeretet, csupa bűbáj. Így jellemezném Szilvit. A kedvenc  Théta tanáromat. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!