Ingyenes alkalom 2020-ban!

2017. jan 16.

Ingyenes alkalom 2020-ban!

Ilyenkor dolgozhatunk átkokra, rontásra, kötésekre, vagy a fogantatásod pillanatától dolgokra.Segítek az egészségedet helyre állítani, vagy a munkádban, párkapcsolatodban, családi kapcsolataidban, és a pénzügyeiddel kapcsolatban.
Így kezdtem a vállalkozásban való működésemet még 2017- ben. A korona idején is voltak ingyenes konzultációk 2020- ban. Ekkor is, mint régen úgy éreztem, hogy a tudásomat és a tapasztalatomat ingyen kell átadjam. Ma már nem így gondolom, amikor ThetaHealing® kezelésről van szó.
Viszont ezen a Facebook oldalon Videó beszélgetésben adom át a tudásomat ingyenesen minden hétfőn a Bőség témában, és minden szerdán a párkapcsolat témában. 

Ingyenes alkalom 2017- ben! Minden hónap utolsó teljes hetében térítés mentes!

Ingyenes alkalom 2020-ban!

Miért döntöttem így? 

A kezdet kezdetén nem voltak Facebookos csoportjaim, oldalaim, és ezért nem volt olyan ingyenes anyag, amivel segíthettem volna a környezetemet. Mára ingyenes videók sokasága van fent az interneten, amiket én osztottam meg élőben. Vannak ilyen videóim a Youttube.n, és a weboldalamon is sok minden. Ezért ha valakinek segítségre van szüksége, akkor azt meg tudom neki adni más módokon is. Ilyen dolog az után követés is, a két konzultáció között. 

Ilyen videókat találsz az Újraindítók közössége oldalon. Itt sok- sok meditációt osztottam meg a korona idején. 
A Bőséges élet klub oldalon, ahol sok mindent mondtam a negatív gondolkodásról, hogy segítsem a pozitív gondolkodást. Szintén élő videókban. 
A Bőséges élet klub Agykontrollal és ThetaHealinggel oldalon is több videómat osztottam meg. 
Ezeken kívül a Theta konzulens kezelő csoportomban is sok segítséget találtok. Ez utóbbi csoportban sok thetás van. 

Szeretettel várlak egy ThetaHealing konzultációra. Gyere és élj boldogabban teljesebb életet.

A ThetaHealing egy energia gyógyászat. Egy olyan eszköztár és vizualizációs technika, mely nagyon egyszerű, a tudatalatti mintáink feltérképezése, és újraprogramozása tudatosan éberen.

Nem használ külső eszközt. Ahogyan látjuk a világot, az nagymértékben befolyásolja életünket. Aminek tanúi vagyunk a világban,az mutatkozik meg az életünkben. Amennyiben az egyes szituációkkal kapcsolatos korlátozó meggyőződéseket átalakítjuk támogatóvá, az érzékelésünk az adott témakörökben a THeta Healing segítségével azonnal megváltozik, s ez akár azonnali változást hozhat életünkbe.

Jelentkezz mihamarabb! A férőhelyek száma korlátozott!