Hogyan vonzzam be a párkapcsolatot?

2020. máj 15.

Hogyan vonzzam be a párkapcsolatot?

Te sem tudod, hogyan vonzzad be a párkapcsolatot? Vagy inkább egyedül maradnál? Esetleg kapcsolatban élsz, és nem tudod, hogyan tovább? 

A Bőséges élet klub oldalamon és a Theta konzulens kereső csoportban rendszeresen felteszik nekem ezzel kapcsolatban a kérdéseket, és válaszolok rá legjobb tudásom szerint. 

Amit éppen akkor látok ThetaHealinggel.
Nagyon fontosnak tartom viszont azt, hogy ne döntsek a kérdés feltevő helyett. Hiszen mindenki a maga sorsa kovácsa. Náladnál jobban senki nem tudhatja, hogy Vele, vagy Nélküle kell éljed tovább az életedet. 

Miért mondom ezt?

Itt egy történet, hogy megértsd a lényegét a dolgoknak.
Megértsd miért vagy még mindig benne a párkapcsolatban, ha még nem léptél ki belőle. 

 

Íme egy történet egy párkapcsolatról, ami több mint 18 évig tartott. 

“Nagy volt a szerelem, amikor megismerkedtünk. Legalábbis ezt gondoltam. Álmomban nem hittem volna, hogy mennyi gyötrődésen kell keresztül menjek ez alatt az idő alatt, míg megtanulom a leckéket. 9,5 éven át tartott a házasság. Egy hét végét voltunk külön összesen. Először dühös voltam rá, amiért elment, és magamra hagyott. Majd amikor ráeszméltem, mennyire jó nélküle, akkor élveztem a csendet, a harmóniát, hogy önmagammal lehetek, és hogy nem mondja meg senki mit tehetek, mit ne tegyek. Élveztem hogy nem zsarol érzelmileg senki. Ez új volt nekem. Új érzés, és meglepő. 

Amikor haza jött, megkérdeztem tőle:

Közös megegyezéssel válunk el, vagy harcoljak? Ledöbbent. Erre nem számított. De még nem voltam megérve arra, hogy egyedül éljek, egyedül képviseljem magamat. Ezért hol elköltözött, hol visszajött. Hol örültem, hol a poklokat éltem meg. Mégis sikerült elválni tőle. Aztán én jártam oda, ahol ő lakott. Vajon miért tettem ezt? Azért, mert mindig úgy gondoltam, hátha megváltozott. Aztán mindig ugyan az történt. Abban a pillanatban, hogy nyeregben érezte magát, megint érzelmileg zsarolt. Addig jártam vissza, amíg meg nem tanultam a leckét. 

Mi volt ez a lecke? 

Meg kellett tanulnom megvédenem magam. Meg kellett tanulnom kiállni magam mellett. Meg kellett tanulnom egy új életszemléletet, egy új felfogást. Új mintákat kellett beépítenem az életembe. 

Hogyan lett vége?

Nagyon beteg lett. Élet- halál mezsgyéjén volt 5 teljes napig a korona idején. Miután felhívtam a gyermekeit, a Feltétel Nélküli Szeretetet kértem a Facebook csoportomba az ott levő konzulensektől. Más csoportokat is megkértem erre. Így levették őt az 5. napon a lélegeztetőgépről. Ez az 5 nap elég volt arra, hogy átértékeljem az életemet, az életünket. Neki eddigre már volt egy kapcsolata. Még mindig szeretett volna a barátom lenni, maradni. Viszont én azt határoztam, hogy itt az ideje, hogy elengedjem, mert innentől csak kihasználnám őt. Rádöbbentett a betegség, már nem szeretem őt. Barátsággal váltunk el. Elengedve egymást, hogy mind a ketten egy új életet kezdjünk egy másik ember oldalán. Mindez nem sikerült volna, a ThetaHealing használata nélkül.”

Miért írtam le a történetet, és mi a tanulság belőle? 

Nem mindegy, hogy milyen párkapcsolatot akarunk, és milyet vonzunk be. Ezért az sem mindegy, mi milyen lelki szinten vagyunk éppen. 

Amikor valaki azt kérdezi tőlem, szakítson e a kapcsolatával, akkor rendszerint elmondom, hogy ezt neki kell tudnia. 
Miért? 
Azért, mert ő tudja, mikor van megérve lelkileg, szellemileg, spirituálisan arra, hogy elengedje a másikat. Ráadásul ha még nincs megérve erre, akkor nagyon mély pontra kerülhet. Illetve évekig benne maradhat egy se veled, se nélküled kapcsolatban. Ez pedig senkinek sem az igazi célja. Ebben a helyzetben ThetaHealiggel abban tudom segíteni, hogy döntsön a saját érzéseinek, gondolatainak megfelelően. 

Amikor valaki azt kérdezi tőlem: maradjon e egyedül, vagy keressen párt magának, akkor megint csak azt tudom mondani, ezt neki kell tudnia. 
Miért? 
Azért, mert ha nem dolgozta ki magából a traumákat, vagy túl korán szakadt ki az előző kapcsolatából, akkor ugyan olyan, vagy rosszabb kapcsolatot vonz be, mint előtte volt.
Miért? 
Mert nem tanulta meg a leckét! Az Univerzum addig dobja a leckéket, amíg az ember meg nem tanulja őket. Aki hozzám fordul, annak meg tudom tanítani theta szinten, hogy megtanulta a leckét, és ezt az univerzum már ne mutogassa tovább. 

Mikor tudunk más jellegű kapcsolatot bevonzani az életünkbe? 

Akkor, amikor már kidolgoztuk magunkból az anyai, az apai, a párkapcsolati mintáinkat. Ehhez pedig önmunkára van szükség. Vagy, elmenni egy olyan emberhez, aki által olyan közérzet javításon mész keresztül, hogy már nem azokat az embereket vonzod magadhoz, mint régen. Ekkor nem csak azt engeded el, hogy olyan legyen a kapcsolatod mint előzőleg, hanem bevonzhatod a lélektársadat is, vagy az ikerlángodat, duálpárodat. Te magadnak teheted jobbá az életedet. Ha máshogyan gondolkodsz, és teszel érte!

Ebben tudok Neked segíteni, ha szeretnéd! Alul jelentkezz, ha érdekel a fejlődés, a változás, a változtatás az életedben!

Amit megteszek érted, az: Közérzet javítás konzultációval, majd után követéssel!

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!