Hogyan vesszük le az átkot?

2021. okt 28.

Hogyan vesszük le ThetaHealinggel az átkot?

Egy személyes konzultáció keretein belül. Meditációs formában, a Theta tudatszint segítségével.Van olyan, hogy valaki rosszat akar Neked, mert nem azt tetted, vagy mondtad amit ő szeretett volna hogy mondjál, vagy tegyél. Vagy egyszerűen csak utál Téged, és ezért rontást küldött rád, vagy átkot. Miért veszélyes ez?

Innentől kezdve történhetnek Veled balesetek, betegségek, vagy egyszerűen elveszted a párodat, a gyermekeid szeretetét, vagy éppen a pénzedet. Negatív dolgok kezdenek el begyűrűzni az életedbe, ha fogékony vagy rá. Ebben tudunk Neked segíteni. 

 

 

 

Nem tudhatod, hogy az aki megátkozott, rontást rakott Rád, milyen szinten űzi ezt a mesterséget.

Amikor egy kedves rokonomnál voltam, és 45 perc alatt három emberre mondta: Hogy rohadjon meg, akkor nagyon elgondolkodtam, akarok e én ilyen emberrel kapcsolódni. Egészen addig a napig nem ismertem erről az oldaláról. Azóta már nagyon ritkán találkozom vele. Ez részemről teljesen tudatos. Csak elrezegtünk egymástól. Ő ment jobbra, én pedig balra. 

Hányszor van hogy emberek negatív dolgokat mondanak más emberekről akár a hátuk mögött is. Merthogy akkor is hat az átok, amikor Te nem vagy jelen. 

Ha pedig Te gondolsz mondasz negatív dolgokat másokról, az is a fekete mágia bölcsője. 

A morfogenetikus mező röpíti ezeket az információkat, mint ahogy az internet elérését is wifin keresztül, vagy a mobiltelefonok használatát, vagy a rádió, TV adást. Ha nem lenne ez a Morfogenetikus mező, ami mindent mindennel összekapcsol, akkor a mai telefonok sem működnének.

ThetaHealinggel átkok rontás levétele

Akkor beszélünk szemmel verésről, ha a szemkontaktus megtörtént. Ezt is le tudjuk venni egy ilyen kezelés során. – Nem sok mindent tudtam ezzel kapcsolatban még 22 évesen, de konkrétan megtörtént, hogy a szomszéd néni átjött az anyósomhoz, és megnézte az alig pár hetes fiamat. Onnantól kezdve a fiam sírt, és nem hagyta abba, holott semmi sem magyarázta ezt a viselkedését. Az anyósom rögtön mondta mossam le a szemét vízzel a gyermekemnek, mert szemmel verték. Először nem hittem, de aztán mégis megtettem. Abban a pillanatban a gyermek elkezdett mosolyogni. – Viszont ha nem tettem volna ezt, akkor továbbra is rajta marad a negatív energia. Ekkor még nem hittem ezekben az energiákban, ezért fenntartással fogadtam a nagymama utasítását. Ma már tudom, hogy igazat mondott. 

Természetesen mi ThetaHealinggel a Theta technikát használjuk a negatív erők eltávolításához. Ha erről többet szeretnél megtudni, akkor eljössz egy konzultációra, és megtapasztalod ezeket a pozitív energiákat személyesen, ami segíti, építi, átalakítja a jövődet. 

Csak akkor gyere, ha készen vagy a változásra, változtatásra!

Egyébként kidobott dolog az egész. 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!