Hogyan védd meg önmagad?

Hogyan védd meg önmagad?

A tanfolyamon Neked, aki spiritualitással szeret foglalkozni, lehetőséged lesz különböző meditációk és gyakorlati feladatok segítségével ahhoz, hogy jobban tudjad használni a extraszenz észlelésedet. Megtanulsz védekezni a haragvó emberektől, az irigyektől, azoktól akik megpróbálnak neked ártani ilyen, vagy olyan módon. Ebben a 28 napban több meditációt is megtanulhatsz. Ezért érdemes végig velem tartanod az online tréning idején. Meditációkkal megtámogatjuk a védelmi rendszeredet a különböző lelki támadásokkal szemben.

Hogyan védd meg a lelked?

Megtanuljuk letenni a halogatásainkat, és újjá teremteni a mindennapjainkat. Megtanuljuk a lelki védelmet, és önismereti fejlődést. Ahogy így egyre jobban rálátsz ezekre a dolgokra, az önismeret útjára is lépsz, hiszen elkezded önmagad figyelni. Figyelni a negatív, és a pozitív dolgokat, gondolatokat is, ahol segítő angyalkák segítik az életedet.

Napi szinten lesznek

élő videók, bejegyzések, és cikkek, filmek, zenék, könyv ajánlások.

Egy érdekes, lélekelállító történet:

“A tegnapi napon egy anyuka, és a három négy éves kisfia jöttek be hozzám a munkahelyemen. A kisfiú nem akart bejönni a szobába, ahol dolgoztam, és elkezdett rosszalkodni. Én rögtön felmentem thétába, és megkérdeztem a Teremtőt, mi az oka a kisfiú viselkedésének. Előtte viszont elítéltem ezt a viselkedését. Miután ránéztem ezekre a dolgokra, elképzeltem a szobát, hogy minden negatív energia fölmegy a Teremtőhöz a fénybe, és a fehér fény rázúdul a szobára, és megtisztítja azt. A gyerekek látják a negatív energiákat. Ez bizonyosodott be most is. Miután ez megtörtént, a kisfiú bejött, odaadta nekem az italos üvegét, és elkezdett nekem mesélni. Az anyukája alig tudta elvinni, mert velem akart maradni.”

“Megtanulod Te is felismerni, ha nem csak pozitívan gondolkodsz.”

Jelentkezz minél előbb, hogy Neked is jusson lehetőség a változásra!

 

Online tanfolyamok indulási időpontjai

 

A BŐSÉG és az Anyagiak

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A BŐSÉG és az ajándékozás

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Tervek Célok a Bőség nevében hagyományosan, és spirituálisan Worshop

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan alakítsd boldoggá az életed?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan változtathatsz az egészségeden?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan védd meg önmagad online tanfolyam?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Időgazdálkodás online tanfolyam

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Jövőteremtő életmód a korona idején

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp