Hogyan védd meg önmagad?

Hogyan védd meg önmagad?

A tanfolyamon Neked, aki spiritualitással szeret foglalkozni, lehetőséged lesz különböző meditációk és gyakorlati feladatok segítségével ahhoz, hogy jobban tudjad használni a extraszenz észlelésedet. Megtanulsz védekezni a haragvó emberektől, az irigyektől, azoktól akik megpróbálnak neked ártani ilyen, vagy olyan módon. Ebben a 28 napban több meditációt is megtanulhatsz. Ezért érdemes végig velem tartanod az online tréning idején. Meditációkkal megtámogatjuk a védelmi rendszeredet a különböző lelki támadásokkal szemben.

Hogyan védd meg a lelked?

Megtanuljuk letenni a halogatásainkat, és újjá teremteni a mindennapjainkat. Megtanuljuk a lelki védelmet, és önismereti fejlődést. Ahogy így egyre jobban rálátsz ezekre a dolgokra, az önismeret útjára is lépsz, hiszen elkezded önmagad figyelni. Figyelni a negatív, és a pozitív dolgokat, gondolatokat is, ahol segítő angyalkák segítik az életedet.

Napi szinten lesznek

élő videók, bejegyzések, és cikkek, filmek, zenék, könyv ajánlások.

Egy érdekes, lélekelállító történet:

“A tegnapi napon egy anyuka, és a három négy éves kisfia jöttek be hozzám a munkahelyemen. A kisfiú nem akart bejönni a szobába, ahol dolgoztam, és elkezdett rosszalkodni. Én rögtön felmentem thétába, és megkérdeztem a Teremtőt, mi az oka a kisfiú viselkedésének. Előtte viszont elítéltem ezt a viselkedését. Miután ránéztem ezekre a dolgokra, elképzeltem a szobát, hogy minden negatív energia fölmegy a Teremtőhöz a fénybe, és a fehér fény rázúdul a szobára, és megtisztítja azt. A gyerekek látják a negatív energiákat. Ez bizonyosodott be most is. Miután ez megtörtént, a kisfiú bejött, odaadta nekem az italos üvegét, és elkezdett nekem mesélni. Az anyukája alig tudta elvinni, mert velem akart maradni.”

“Megtanulod Te is felismerni, ha nem csak pozitívan gondolkodsz.”

Siess, a jelentkezés korlátozott!

 

Online tanfolyamok indulási időpontjai

 

Jövőteremtő életmód a korona idején

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Önismereti fejlődés meditációkkal.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Időgazdálkodás online tanfolyam

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan alakítsd boldoggá az életed?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan változtathatsz az egészségeden?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan védd meg önmagad online tanfolyam?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Célok, álmok, az Új évben! Online tanfolyam.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp