Hogyan ünnepeljük a karácsonyt?

2019. dec 12.

Hogyan ünnepeljük a karácsonyt?

Vajon mit hoz a Jézuska? Egy sokadik dvd-t? Egy sokadik nadrágot? Egy új telefont, a legújabbat, hogy jó drága legyen, vagy van friss ötleted, és  hoz egy olyan dolgot, amivel tanulsz is, és játszol is? Miért van az, hogy sok embernek mindig az kell, ami már van a szomszédnak, a tesónak, a másik embernek? Mi az amit lehetne ez helyett? Ami ráadásul segítené az életedet? 

Egy ajándék kártya.

Hogyan ünnepeljük a karácsonyt?

Az egyik lehetőség: ThetaHealinges ajándék kártya, (10.000Ft) amivel leveszik rólad a rontást, az átkot, egy entitást, egy szellemet, vagy visszaadják az életbe vetett hitedet? Mi az amire éppen most szükséged lenne? Egy új barátság, egy új párkapcsolat? Vagy éppen egy új munka, egy vállalkozás pozitív beindítása? Mi az, amit TE szeretnél itt és most elérni? 
A 60 perces kezelésre ha hozzám eljössz, akkor egyéb esetben 20.000Ft- ért adom Neked. De most, hogy itt van karácsony 10.000Ft- ot megtakaríthatsz. 
Nem csakhogy megtakarítod ezt az összeget, hanem ha élsz a lehetőségekkel, és éppen a pénzre hivatásra dolgozunk, akkor lehet hogy megduplázod a fizetésedet, mint az a 40 éves lány, aki nálam volt. 
Eljött hozzám. Dolgoztunk munkára, hivatásra, mert nagyon kevés volt a jövedelme. Mi történt? Már beadta a felmondását. Mielőtt letelt volna a felmondás, előtte két nappal a főnök megkérdezte tőle mennyiért maradna? Mit tett? Majdnem a dupláját mondta a jelenlegi fizetésének. Mi történt? A főnök még rátett 30.000Ft- ot. Mindössze három héttel azután, hogy nálam volt kezelésen!

A másik lehetőség: a Cashflow társasjáték kártya (5.000Ft) , amivel megtanulod, hogyan ne addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér. Egy új rálátás a pénzügyi helyzetedre, hogy jobban élj és boldogabban. Hogy megszüntesd az adósságaidat, és növeld a befektetéseidet. Hogy ne kacatokra adjál ki pénzt, hanem olyan dolgokra, amik növelik a havi készpénz-áramlásodat. Gyere és jelentkezz!

Várom a megrendelésedet, karácsonyig még van idő. Az akció december 24.- ig tart. Átvétel személyesen, vagy postán.