Hogyan tüntesd el Meghatározhatatlan félelmeket?

2021. aug 30.

Hogyan tüntesd el Meghatározhatatlan félelmeket?

Rezgőnyár: Ezt a virágot olyankor ajánljuk, amikor valakinek szorongásai, balsejtelmei, félelemei vannak, csak éppen  azt nem tudja mitől fél. Valami rossz dolog fog történni, valahol, valakivel, vagy  Velem, vagy mással, de biztosan megtörténik. Pánik betegségnél, szorongással járó betegségek esetében is ajánljuk a szert. A hallucinációk szere is ez a virág. A virág azoknak is segít, akiknek látomásai is vannak. Aki fél elengedni a nappali világosságot. Ilyen például, az is amikor gyerekek gyakran félnek egyedül maradni a sötétben, a kislámpának éjjel mindig égve kell maradnia.

Akinek erre a virágra van szüksége, annak a következőek a tünetei: szorongás, vegetatív labilitás, időjárásra érzékenység, szívproblémák hormonális zavarok.

Sertés és marha hús evése a régi paraszti ételek, illetve azok a növények, aminek a gumója a földben van, segítik a pozitív folyamatokat. Ezen kívül még a  gyógyulást segíti a földdel való munka, a kertészkedés, a fizikai munka, és a sportolás.

Hogyan tünteettem el a Meghatározhatatlan félelmeket?

Volt hogy nem sikerült. Nem tudtam mitől félek, és ez volt a legrosszabb. Ha tudja az ember mitől fél, akkor tud ellene védekezni. Át tudja gondolni. De amikor nem tudod hogy mitől félsz??? Csak félsz, az iszonyú. Félhetsz a szellemektől, az ismeretlentől, a félelemtől, és még sorolhatnám… Honnan tudtam, hogy szükségem van a szerre? Az államon lettek pattanások. És mint minden szernek, ennek is vannak olyan testi tünetei, helyei, ami útbaigazítja azt, aki ismeri ezeket a helyeket. 

Ha már eltüntetted a félelmeket, akkor: 

pozitív állapotban az ember használja az intuitív képességeit, meg tudja különböztetni egymástól a dolgokat, ezért a megérzéseit, és a szenzitív képességét pozitívan tudja használni. Bízik a Teremtőben, vagy a Gondviselésben,  az Univerzumban és tudja minden azért történik, hogy pozitívan alakuljanak a dolgok.

Összefüggéseiben nézi a létezés csodáját, és elfogadja megérzéseit. Az esszencia szedése által elmúlnak a balsejtelmek, a félelmek, és a szorongások.  
Mivel eddig e világi, és túlvilági lényektől is félt, ezért az új állapotában ezek a félelmek is elillannak. Ebben az állapotában már nem fél a szellemektől, negatív erőktől, és ezért azok nem is lesznek rá negatív hatással. Hiszen ha nem félünk az Alsó asztrál lényeitől, azok nem uralkodhatnak rajtunk. Éppen ezért nem szabad semmilyen szellemidézésen sem részt venni, hogy nehogy bevonzzuk ezeket a negatív lényeket. Ez az univerzum törvénye. 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?