Hogyan Thetázunk távolból?

2018. ápr 12.

Hogyan Thetázunk távolból?

Elgondolkodtató kísérletet végeztek. A módszer lényege abban állt, hogy egy embernyálából egy cseppet kivettek, és a föld másik oldalán elkezdték vizsgálni, amikor az embert negatív behatásoknak tették ki. A dolog érdekessége abban rejlett, hogy a vizsgált nyálminta ugyanazokat a reakciókat mutatta, mint a vizsgált személy, pedig több ezer km távolságra voltak egymástól. Így működik a Theta agyhullámokban történő gyógyítás is, csak itt pozitív érzésekben segítjük a klienst. 

Hogyan Thetázunk távolból?

Azért történhetett meg a távolból gyógyítás, mert a világ tele van olyan energiával, amik folyamatosan rezegnek, illetve sugároznak. Ilyen energia a TV sugárzás, a telefonsugárzás, az internet, no meg a magas áramú feszültség is.

Hogyan kapcsolódik mégis az ember ezekhez az energiákhoz? A gondolataink is energiát tartalmaznak. Míg van pozitív energia, addig van az ellentéte is, a negatív energia. Vagyis az agyhullámoknak is van energiája, amit egy egyszerű EEG készülékkel meg is lehet mérni.

Ezzel a készülékkel vizsgáltak meg virágokat is, amikor is a virágra csatlakoztatták az EEG készüléket, és amikor szeretettel gondoltak a virágra, akkor a készülék megmutatta a virág által kibocsájtott elektronikus jeleket a készülék által.

Ennek gyakorlati beültetésekor, a következő történt: A megfelelő készülékkel összekötött virág, mint kapunyitó is működött. Ez akkor történt, amikor gazdája haza érve szeretettel gondolt a virágra. Lássatok csudát! Ennek hatására az autóbejáró kapuja kinyílt.

Milyen agyhullámokat ismerünk?

A Béta agyhullámokat,

amikor elsőként dolgozunk. Tesszük-, vesszük a dolgainkat.

Az Alfa agyhullámokról

Hose Silva, Magyarországon pedig dr. Domján László beszélt a legtöbbet, hiszen az Agykontroll ennek az agyhullámnak a hatására működik. Ezen az agyhullámon működsz akkor is, amikor álmodozol. Így jó ha tudod, hogy a képek, a gondolatok amiknek ilyen állapotban adsz erőt, azok sokkal nagyobb erővel indulnak el feléd az univerzumban, mintha csak munka közben gondolnál ezekre a dolgokra. Ezekkel az agyhullámokkal már lehet kommunikálni, gyógyítani, energiát, betegséget leolvasni, akár távolból is.

A Theta agyhullámokról: 

amit a ThetaHealinggel használunk, az a Theta agyhullám. Ez egy jóval mélyebb tudati szint, amit minden kisgyermek megtapasztal 0-7 éves koráig. Ezen a tudatszinten olyan mély meggyőződések alakulnak ki, amik teljes életre meghatározóak. Ezeket lehet átformálni, átalakítani Vanna Stibal technikájának köszönhetően a ThetaHealinggel. Ebből is tudhatjuk, hogy az emberi agyhullámoknak köszönhetően távolra is el tudjuk juttatni a gyógyító energiát. Vianna hiszi és tanítja, nem mi vagyunk a gyógyító, hanem a Teremtő. Mi akik ezt a technikát használjuk, csak tanúsítjuk az Isteni gyógyítást.

Amik még megtalálhatóak az emberi agyhullámok között, az a Delta, és Gamma hullámok, amiket az alvás során tapasztalunk meg.

Azok a depressziós emberek,

akik az Alfa és Theta agyhullámokat használják rendszeresen pozitívan, ez által fokozatosan javítanak a saját állapotukon, majd meggyógyulnak. Ez történik akkor is, amikor segítséggel tapasztalják meg ezen agyhullámok jótékony hatásait. Ez a segítség lehet fizikai kapcsolat nélküli is. Mindenképpen a gyógyítani kívánt fél engedélyére van szükség, amikor a távolból, vagy a helyszínen gyógyítunk.

Hogy mik azok a dolgok, amik lehetetlenné teszik a gyógyulásunkat? Ezek a saját félelmeink, kételyeink, hitetlenségünk, ami tulajdonképpen a betegségünk okozói is. Hiszen ha negatív gondolatokkal bombázzuk saját magunkat, ezek a negatív gondolatok 8 másodperc alatt meg is teremtődnek. Ennek következtében olyan elementálokat hozunk létre, amik 14 napig vannak életben, mint a „Mumusaink”. Illetve ha ezeket a gondolatokat alfa állapotban hozzuk létre, akkor elementárokat teremtünk, amik 21 napig vannak életben, mint a saját démonaink. Ahogy a szavaknak, úgy a képzeletnek is teremtő ereje van. Nagyon fontos, hogy ezt mindenki komolyan vegye.

A Feltétel Nélküli Szeretet energiájával

tudunk érzelem munkát végezni, akivel dolgozunk, hiszen lehet, olyan dolgokat tapasztal meg, amit nem szeretne. Az érzelem munkának köszönhetően olyan érzelmeket is le tudunk tölteni, amilyen érzelmei az általunk kezelt embernek jelen pillanatban nincsenek. Ez nagyon fontos a további életéhez, létezéséhez, hiszen azután sokkal több pozitív megtapasztalása lesz. Ekkor már megtapasztalhatja az örömöt, a boldogságot, az odatartozást, a jóságot, a magány nélküliséget, a szabadság érzését, stb.

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!