Hogyan segít a ThetaHealing?

2022. nov 17.

Hogyan segít a ThetaHealing?

A ThetaHealing mind az ősök szintjén, generációs szinten, mind előző életek szintjén, mind pedig ebben az életben segít. 

Letehetjük általa a különböző karmáinkat, ezen kívül pedig visszaadhatjuk az őseink által aktuális energiáinkat. Nem csak a felszínt kapargatjuk, hanem egy mély tudati szinten tesszük mindezt. A szüleink, a nagyszüleink, a dédszüleink, az ükszülenink, az ükük szüleink a szép szüleink által létrehozott negatív karmát tehetjük le általa. 

Az előző életedre is rá tudsz nézni, és el tudod engedni a felhalmozott negatív értékeket, hiedelmeket, érzéseket. 

Ebben az életben pedig a köztes létből vagy utána kialakult traumákat is le tudod tenni. 

Nem is gondoljuk, hogy DNS- ünk, ami a betegségeket hordozza, ugyan úgy magában rejti a negatív, és pozitív történeteket, tulajdonságokat. Ezekben a videókban ráláthatsz nagyobb mértékben ezekre a folyamatokra. Érdemes végig nézni őket. Újra, és újra. 

Ha szeretnél eljönni egy konzultációra, azt is megteheted. Így is segítve a saját életedet, és ránézve ÖN- MAG- AD viselkedés mintáira. Hogy azután elhagyd őket, és olyan viselkedéseket érzéseket vigyél bele az életedbe, amiket más úton nem biztos hogy meg tudsz tenni. 

Amikor megnézed a videókat, gondold át, hogy a TE életedben hogyan, és miként tudna segíteni. Hiszen a videók az ÖN- ISMER- ETET is segítik. Ezen kívül, Neked is segítenek abban, hogy egy új szemléletmóddal láss rá az életedre. 

Nagyon fontos, hogy az eddigi gondolkodásod oda vitt, ahol éppen tartasz. Amikor szeretnél változtatni, és nem tudsz, vagy nem mersz, akkor érdemes egy külső segítséget igénybe venni. Így változik meg a gondolkodásod, a hited, és az érzéseid. 

Fantasztikus érzés, amikor a BŰN- TUDAT és a SZÉGYEN eltűnik az életünkből a szorongással, és más negatív érzésekkel együtt. Persze ez egy folyamat. Ebben a folyamatban pedig segítségedre tudok lenni, amennyiben TE is szeretnéd. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!