Hogyan oldjam meg?

2021. aug 9.

2017. december 30.- a. Karácsonyi ajándék

Hogyan oldjam meg?

A képen azok a kedves emberek szerepelnek, akik 2017. karácsonyára Cashflow Ajándékkártyát kaptak ajándékba szeretteiktől. Ők már elindultak ezen az úton.

Nagyon sokszor csak a probléma jut az eszünkbe. Mennél többet gondolkodunk, annál jobban belegabalyodunk a problémába.

Ezt az ügyes vállalkozó úgy győzi le, hogy előre gondolkodik. Hogyan csinálja ezt? Elképzel több fajta megoldást. Ezt akár le is írhatja, vagy lerajzolhatja, mint egy mérnök a készülő házat. Vagy mintegy miniatürizált makett, látja előre a részleteket. De nem csak a negatív oldalt, hanem a pozitív oldalát is a dolgoknak.

Hogyan oldjam meg?

Ki az aki szeretne így gondolkodni? Aki szeretné azt tudni: Hogyan tovább? Hogyan oldjam meg anélkül, hogy a saját fizikai pénzemet kockáztatnám?

Annak ajánlott ez a játék!

Hiszen a családállítás eszközét is használom ezen az alkalmon!

Megtanulja a játékpénzt kockáztatni a való világ pénze helyett. Megtanulja a játék során hogyan gondolkodjon máshogyan! Mindezt nem százezrek, vagy milliók befektetésével! Egy olyan vállalkozótól tanulja meg, akinek már saját magának is van passzív jövedelme, pedig még nem nyugdíjas, és 6 évvel ezelőtt még volt 7,5 millió Ft hitele.

Egy két jó pénzügyi döntés, és megcsinálod! Ha rossz döntést hozol, évekig nem tudsz hozzájutni a pénzhez. Ilyen pénzem is van! De az nem játék pénz volt, hanem saját. Egy 2006.- os befektetés. 2008.- ban jött a válság. Előzd meg! Tanulj játékosan! Alkalmazd a tanultakat az életben! Csináld utánam, és legyél jobb mint Én!

Ekkor még nem ismertem Robert Kíyosaki Gazdag papa szegény papa könyvét. Nem tanultam meg, hogy játékkal fektessek be virtuálisan pénzt, és az hogyan működik akkor ha ezt és ezt teszem vele. Ma már tudom. Nem csak a játék világában hanem a való világban is.

Én is megrendelem az Ajándékkártyát!