Hogyan legyen ideális súlyod Thétával?

2018. márc 15.

Hogyan legyen ideális súlyod? 

Nem is gondolná az ember, hogy a ThetaHealinget milyen sok mindenre lehet használni.

Ugyan úgy lehet használni a súlyproblémákra, mint az önutálatra, vagy mentális betegségekre, és az egészség megtalálására. Az idő eldönti, hogy Te mire fogod használni, hiszen az érzésekkel dolgozunk, és mindenkinek vannak érzései. Ugye Neked is vannak?

Beszéljünk az érzésekről. Érzelem lehet az utálat- önutálat, félelem, ami kihat a májra, és az egész szervezetre. Miért éppen a májat emeltem ki elsőként? Mert ez is egy méregtelenítő szerv. Mi Theta Healinggel az érzéseinket, a gondolatainkat méregtelenítjük.

Mit értek ezen?

Egy példával fogom illusztrálni, a fogyáson keresztül:
Vannak a soványnők, és vannak a molett nők. Miért szeretne mindenki sovány lenni? Mert azt látják a kifutón, hogy sovány nők mutatják be a szebbnél szebb ruhákat, és ezt összekötik az emberek azzal a gondolattal, és érzéssel. – Akkor vagyok jó és csinos, szép, ha vékony vagyok.

Vajon így van ez?

Mára már mindenki elfelejtette az ehhez tartozó történetet:
Régen a kifutókon molettebb hölgyek képviselték az új, szebbnél szebb ruhadarabokat, de senkit sem érdekeltek a ruhák, mert azt figyelték milyen csinosak, tökéletes idomokkal rendelkezőek azok a nők, akik a ruhákat viselik. Így senki sem az új kollekcióra figyelt, hanem a nők alakjára. Ezt megakadályozandó találták ki, legyenek soványnők a kifutón, akkor majd az emberek a ruhára figyelnek, és nem a viselőjükre. Mint tudjuk, ez nem egészen így történt.

Nagyon sok manöken így hajlamossá vált az Anorexiára, és a Bulémiára is. De nem csak a kifutón történt ez így. Azok a lányok, asszonyok, akik Őket tartották etalonnak, maguk is erre az útra tértek. Kialakult ez által az Önutálat, a félelem, nehogy mások is észrevegyék, mi történik a lelkükben, az életükben. Az érzelmek, hitrendszerek lecserélése eljuttat ahhoz, hogy elfogadd magad, sikereket érj el, megváltoztatva az érzéseket, érzeteket olyanná, amikor már elengeded a félelmeidet, lecseréled, boldogságot-örömöt okozó szeret érzésekkel, és kialakítod magadnak az álomsúlyodat.

Mi történik a molett nőkkel?

Ők szenvednek. Sokan szintén súlyproblémával küszködnek. Miért gondolkodhatnak így?

Ha a szexuális élettől félnek, a gyermekvállalástól, vagy egyéb dologtól szeretnék megvédeni magukat, súlyfelesleget halmoznak fel a testükben. A sejtek, a zsírszövetek, pedig elraktározzák az érzéseket, amik ez idő alatt kialakulnak bennük. De így működnek a súlyfölösleggel rendelkező férfiak is.

Amikor pedig eldöntik, testmozgással, alternatív módszerekkel, mentális gyakorlatokkal lefogyasztják magukat, az érzések, amik a soványság, és a molettség között kialakultak, kifejlődtek, ezek az érzések felszínre törnek, és így sokszor lehetetlenné teszik a kitartást, és maradnak a kilók.

A testmozgás, a tánc, a fitness, az aerobik, a kosárlabda, az úszás, a futás, rendben tartja az egészséget, a súlyt, a mentális gyakorlatokat rendszeresen űzők pedig a kettő ötvözésével remek érzéseket váltanak ki magukban. Így elindulhat a fogyás, a méreganyagok kiválasztódhatnak, és ha Thétával dolgozol rájuk, akkor ez a sportolás nem 4 napig fog tartani, hanem eléred az erőt, a kitartást, és mások hibáztatása nélkül felelősséget vállalhatsz az életedért, az egészségedért, az Önútálat megszüntetéséért, Önmagad szeretetéért.

Ehhez tudok Neked segíteni a Szív dala ThetaHealing kezeléssel, a szomorúság megszüntetésével, ami a tüdőben rakódik le, és ha hosszútávon együtt működünk, akkor egyéb dolgokban is.

Jelentkezz mihamarabb! A férőhelyek száma korlátozott!