Hogyan költöztünk el az anyai házból?

2022. jún 27.

Kattints a képre a videóért!

Hogyan költöztünk el az anyai házból?

Azért nem költöztünk el az anyai házból, mert kényelmesek voltunk. 
De térjünk vissza a fiatal élethez. Ekkor 21 éves voltam. Édesapám meghalt, és a testvéremre és rám hagyta a fél házrészét. Mi újítottuk fel. Érdekes volt. Mindig volt rá pénzünk, hogy megcsináltassuk. Apukám még hitelt vett fel a gáz bevezetésére, én voltam a kezes. Azt is tudtuk fizetni.

Később megvehettük volna nagyon kedvezően a másik ½házrészt nem tettük, mert féltünk, hogy nem tudjuk fizetni.

Utána megvehettük volna a ¼- d házrészt, de ezt sem tettük, mert féltünk, hogy nem tudjuk fizetni.

Így teltek az évek a FÉL- ELEM megélésével.

Lehet szerencse volt, mert elváltunk a férjem és én.

Ekkor már beázott a tető, az emésztő kiásva ott tátongott 5 éve életveszélyesen a gyerekek számára az udvar közepén.

Mi történt később? 

1993- ban végeztem el az Agykontroll Pénzkontroll tanfolyamát, és ettől kezdve tudtam, a pénz nem csak egy papírdarab, egy bankszámlaszám, hanem energia is.

Hosszú éveken át a negatív energiára voltunk rárezegve, és ezt hozta az életünkbe a BIZ- ALOM nélküli életet. A FÉL- ELEM.

Évekig itt laktunk. Nem mertünk lépni. Nagyon nagy szegénységben, és a gyerekek egyre többen voltak, a bevételek pedig nem fedezték a kiadásokat. Amikor felújítottuk édesapám megöröklött házrészét, akkor azt az édesanyám által gyűjtögetett pénzből tettük meg. Nekem gyűjtötte, hosszú éveken át. Nem is gondoltam, hogy egyszer majd ilyen jó szolgálatot tesz ez az összeg. Ekkor már jobban ráláttam az anyagi dolgokra, de ekkor sem annyira, mint most. Azóta igaz eltelt több évtized, és sok ezer embert láttam gyűjtögetni pénzt. Azokat az embereket, akiknek tanácsokat adtam. De én magam, mégis pénzügyi káoszban éltem. 

Ezen 1993 valamit változtatott. Ekkor végeztem el az Agykontroll pénzkontroll tanfolyamát. Ráláttam olyan spirituális összefüggésekre, amikre addig nem.
Nem tudtam például, ha nem fizetjük be határidőben a csekkeket, az Bőségvermet hoz létre, amivel meggátoljuk a még több pénz beáramlását az életünkbe.
Ugyan ez vonatkozott az adótartozásokra is, amiket a vállalkozásból élő férjem halmozott fel.
Ekkor még mindig a büntetőkamatokkal együtt utaltam át az összeget, nem tudtam, hogy részletfizetést is lehet kérni, sőt a büntetés elengedését is, megfelelő dolgokra hivatkozva.

 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!