Hogyan készülünk Magfalvára? 

2022. aug 24.

Hogyan készülünk Magfalvára? 

Magfalvára úgy készülünk, hogy már két hete megbeszéljük az előkészületeket, Az utazást, és hogy ki mit fog csinálni. Megint telekocsival utazom, mert egy kedves spirituális segítőt megkértem, hogy ott szeretnék lenni. Így megint megoldódik és valóra válik egy álmom, hogy táborokba vegyek részt, ahogy még 2020 júliusában terveztem. Hiszen ez volt az egyik indok amiért felmondtam az alkalmazotti állásomat. Ugrottam egy nagyot az ismeretlenbe, és megérte!

Magfalvára már saját háló sátorral megyek. Tápiószentmártonhoz megvettem a kezelő sátrat, meg a jógapárnákhoz a huzatokat. A Gyógyító Falura egy kedves barátom vitt el, aki masszőr is. Vele együtt aludtunk egy sátorban, akkor nekem az még  nem volt. Most a magfalvai alkalomra pedig már a saját automatikus sátrommal megyek, ami nagyon pici helyet foglal el. 

Tele vagyok izgalommal. Míg az előző két alkalommal a Lélek kártyákat, az Angyal kártyákat használtam, és meditációt, a mostani repertoáram bővül az egyéni ThetaHealing® konzultációkkal is. Ezen kívül egy előadást is fogok tartani, 

Adj hálát és élj Bőségben! 

címmel. 
Persze ehhez le kellett ülni, és át kellett gondolni az elmúlt évek munkásságát. Nem csak a fizikai világban, hanem a spirituális világban is. Hiszen ez a kettő teljesen összefügg, és egyiket sem lehet meglépni a másik nélkül. 

Próbáltam felvenni videóra, de érdekes módon nem sikerült elmenteni egyiket sem. Aztán változtattam a témán, és sikerült elmenteni. Ilyen ez az Univerzum, így segít nekünk mi az amit megmutassunk, és mi az amit ne. 

Nagyon izgatott vagyok, mert még ennyi ember előtt 10 évvel ezelőtt tartottam előadást. Igaz akkor ott volt a Vezérigazgató helyettes, és négy pénzügyi cég vezetősége, meg azok akik benne voltak abban a pénzügyi projektben. 
Most ugyan ez az izgalom van. Többen fognak megismerni. Hálás vagyok, mert megmutathatom másoknak amiket tudok, hogy ők is változtathassanak az életükön. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!