Hogyan jöhetsz ki a depresszióból?

2019. okt 15.

Hogyan jöhetsz ki a depresszióból? 

Egyáltalán mikor vagy benne a depresszióban? 
Fáradt vagy, Nincs semmihez sem kedved. Inkább éhezel, de nem mész vásárolni. Üres a hűtő, üresek a polcok. Te pedig fekszel egész nap. A párod, az anyád, az apád mindenki, mintha összeesküdtek volna ellened. Te legalábbis ezt látod. Mindenkivel összeveszel, és el vagy kenődve, mert senki sem ért meg. Mindenre megsértődsz, mindenre ugrasz. Elmész orvoshoz, de rettegsz a gyógyszertől, amit adott. Elmész az orvoshoz a többiek unszolása miatt. Nem önmagadért. Miattuk. Hagyjanak már békén. Aztán beszeded a gyógyszert. Most már újabb tünetek is vannak. Nem tudod hogyan tovább. Már nem csak félsz, rettegsz. Az orvos is ellened van, gondolod. 

Hogyan Jöhetsz a depresszióból? 
1. A vizeletterápia: 
Ha arra fókuszálsz, akkor a gyógyszer tüneteit kiválóan gyógyítja a vizeletterápia. Ha arra fókuszálsz, hogy a tüneteket és a tested betegségeit is észre vegye a tested a vizeletterápiának köszönhetően, akkor a többi negatív tünetet is gyógyítja. 

Tehát ha valaki ezt a terápiát alkalmazza, akkor nincsenek a gyógyszernek mellékhatásai. Vagy ha vannak is, akkor is elmúlnak. Miért? Ahogy dr. Edward Bach aki bacterológiával foglalkozott, később pedig a Bachvirágterápia feltalálója székletmintákból nyert ki nozódákat, és azzal oltotta be a gazdatestet. Így a vizeletterápia is oltóanyagként működik, ha visszakerül a gazdatestbe. Ez az egyik része, Hogyan gyere ki a depresszióból. 

Ez azért jó Neked, mert a gyógyszer mellékhatások nélkül gyógyítja a testedet, a terápia pedig tünetmentessé tesz.

Hogyan jöhetsz ki még a depresszióból? 

2. A Bachvirágterápia alkalmazása:

Amikor a Bachvirágterápiát alkalmazzák rajtad, és depressziós vagy, akkor fantasztikus eredmények születnek. Ha Te ilyet használsz, akkor csökkenthetik a gyógyszeradagodat, sőt egy idő után lehet hogy el is hagyhatod. Külön van a félelmekre, a reménytelenségre, arra hogy higgyél abban hogy jobb jövőd lesz. Még sorolhatnám. Ezek a virágcseppek felemelik a tested rezgésének a számát, és így hatnak. Nem csak lelkileg, hanem testileg is gyógyít, mivel beindítja a gyógyító folyamatokat a testedben és a lelkedben is. Amikor elkezded szedni a virágcseppeket, akkor már tudatosan alakíthatod az életedet, a következő állomásra érve:

3. Most már a segítségemmel magadat húzod ki a slamasztikából:

Megtörtént eset:

Szilvia: Reggel fel tudsott kelni. Még nem nagy kedvvel, de elment vásárolni a boltba, megvette a szükséges dolgokat. De nem csak a kötelező élettani dolgokra figyelt oda, hanem elment a fodrászhoz, és a műkörmöshöz is, ahova eddig nem járt. Kezdte észre venni az élet szépségeit, a madárcsicsergést, és a gyerekeivel is többet foglalkozott, többet játszott. A környezete meglepődött, és örült, hiszen most már nem kellett hallgatni az állandó panaszkodását. Jól érezte magát a bőrében, és a környezete is boldogan nyugtázta, hogy kiegyensúlyozottabb , mint eddig volt. 

4.Eljössz egyThetaHealing kezelésre. 

Ezzel új útra kerülsz az önismereti fejlődésben. Olyan gyermekkori blokkokat oldunk, amiről nem is gondoltad, hogy probléma az életedben. Már régen elfelejtetted, elástad magadban. Most feljönnek, és megváltoztatják a jelenedet, a múltadat, és a jövődet is. Megváltozik a rálátásod a múltra, máshogyan vélekedsz róla, és így megváltozik a jövőd is. Ahogy pozitívan egyre pozitívabban látod a világot, magadat, a lehetőségeidet, egyre boldogabb életet élsz. Elmúlnak a mélypontok az életedből. Az is lehet, hogy elkezdesz rendszeresen sportolni valamit, és így még jobb helyzetbe kerülsz. Átéled a boldogság, az öröm érzését, amire már nagyon régóta vágytál, és azt hitted többé nem kopogtat be az ajtódon. 

Így épülnek egymásra ezek a technikák, amivel dolgozom. Amivel segítek Neked abban, hogy pozitívan gondolkodj, és jobbá tedd az életed. 

Kérdezz! Kérj infót! Keress fel!

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!