Hogyan hatnak ránk a régi programok?

2017. ápr 26.

Hogyan hatnak ránk a régi programok?

Sok gyerekkori negatív élményünk van, amit az agyunk elraktározott. Ezek többnyire a mély Theta tudatszinten történtek. Így vannak, amikről tudat alatti negatív gondolataink vannak, s nem is sejtjük, hogy ezek miatt a gondolatok miatt nem jutunk előbbre az életünkben, vagy van túlsúlyunk.  Ezzel kapcsolatban a következő történik:

Gyerekként, aki sokat hallotta a szüleitől: „ Egyél meg mindent, ami a tányérodon van, és akkor majd jó nagyra nősz.”  Ez rendben is van a gyermeknél, aki sokat mozog, szaladgál, s ledolgozza a szervezete mindazt a mennyiséget, amit megevett. Viszont felnőttként már nem szaladgálunk sokan. A sarki közértbe is autóval megyünk, s ha ezt mindig tesszük, akkor egyszer csak észrevesszük, hogy elkezdtünk „nagyra nőni”, terebélyesedni. Hiszen a régi program még működnek.

Ezek és hasonlóak azok a programok, amiket a ThetaHealing® segítségével törlünk, s pozitív megerősítésként cseréljük le a tudatalattinkban.

Mire gondolok amikor ezt mondom? 

A programok tehát megváltoztathatók, s nem kell a negatív hitrendszerekkel együtt megöregednünk. A Théta egy olyan tudatállapot, mint amikor valakit hipnózissal gyógyítanak, csak sokkal kíméletesebb. Nincsenek olyan mély kiborulások, és akkora sírások. Míg a hipnózis alapja régmúlt történetek meglátása, megértése, kiborulással, majd rendbetétele, addig Thétában gyorsabb, és kíméletesebb a gyógyulás, anélkül, hogy negatív hatása lenne. Mire vége van egy konzultációnak, megkönnyebbülve távozol. 
Miután ez egy folyamat, ezért egy alkalom nem elegendő. Legalább három alkalomra van szükség ahhoz, hogy folyamatosan fejlődjön, és pozitívvá alakuljon az életed. Ha szeretnél természetesen jöhetsz többször is, hiszen más jellegű problémáid is lehetnek. 

S ha már lecseréltük ezt a negatív hitrendszert, akár le is fogyhatunk.

Itt a meditáció fogyni vágyóknak. 

Akkor is tudsz fogyni, ha gondolatban elképzeled, utazás közben, meditálva, hogy éppen milyen edzésgyakorlatokat csinálsz. Megspékelheted még azzal is akár, hogy amikor tényleg sportolsz, akkor mindig ugyanazt a zenét hallgatod, így mint egy feltételnélküli reflex kialakul arra a zenére a torna érzése a szervezetedben. Így ha bárhova utazol, és  ezt a zenét hallgatod, olyan az agyadnak, mintha közben sportolnál. Így biztosítva folyamatos fogyást, és adrenalin termelést a szervezetedben. 

Nem sokára folytatom a zenével, kapcsolatos témával.

Siess, jelentkezz minél hamarabb, mert már csak néhány szabad időpontom van!