Hogyan használom a Varázslat című könyvet?

2019. nov 17.

Hogyan használom a Varázslat című könyvet?

Rhonda Byrne a Varázslat

című könyve alapján írom a meglátásaimat, és azt, amire én használom ezeket a dolgokat a gyakorlatban. 
Hálával tartozom minden napért, amit a Teremtő megenged, hogy eltöltsek itt ezen a Föld nevű bolygón. Ezt a hálát mielőtt a ThetaHealinggel megismerkedtem volna, minden este egy varázskő segítségével elmondtam, illetve leírtam egy naplóba. Folyamatosan gyakoroltam a háláimat, és így egyre több fantasztikus dolog történt az életemben. 

a Varázslat című könyvből  

Tanultam meg hogy hálás legyek a villanyért, a fűtésért, a melegvízért, és a csekkekre valahányszor sikerül befizetni, ráírom: 

Köszönöm a pénzt, fizetve+ az aznapi dátum. 

Hiszen azok az emberek, akik ezeknél az intézményeknél dolgoznak, azért kapják a fizetésüket, mert én befizetem ezeket a csekkeket. Nekik köszönhetem a melegvizet, és a többi kényelmet. A dátumot pedig azért írom fel, hogyha a cég reklamálna, akkor tudjam magam igazolni, hogy rendben vannak a dolgaim. 

Van egy történet:

Panaszkodott egy férfi, akinek lyukas volt a cipője. Azután kiment az utcára, és meglátott egy embert, akinek nem volt lába. Ettől az időponttól kezdve minden reggel hálát adott, amiért van két lába. 

Egy másik történet:

Félig üres, vagy félig tele van az a bizonyos pohár? 

Ha a szíved tele van hálával, akkor nem lehet rossz az életed. Ha hiány van hálából az életedben,akkor bármi jó ér téged, semmiben nem látod meg a szépet, még akkor sem, ha a kereszténység, az iszlám, sőt a buddhizmus, és más vallásoknak is az alapja a hála. Ilyenkor hiába vagy vallásos, ha nem tetted magadévá a hála érzését, nem fognak pozitívan alakulni a dolgaid. 

Egy harmadik történet:

Egyszer megöleltem gyermekeim apjának másik kislányát, aki nem az én gyermekem. Ez a kislány azóta bármikor meglát, nagyot köszön Nekem. Amikor megöleltem, becsukta a szemét, egy hatalmasat sóhajtott, és felemelte mind a két karját, miközben mosolygott. Nem értettem sokáig, miért tette. A gyermekeim azt mondták: Ha tudnád milyen körülmények között él, nem csodálkoznál. Én pedig csak azt látom, hogy mind a mai napig hálás nekem ez a kislány, pedig azóta a találkozás óta eltelt három év. 
Azt is tudom, hogy az ölelésben, ami a tapintás, a bőr szerve, benne van minden érzés. A szeretet, a boldogság, az öröm, ez mind- mind benne van az ölelésben, míg a pusziban nincs. 

Ha kedves vagy egy emberhez, az olyan neki, mintha varázsport szórtál volna rá. Ez történt ezzel a kislánnyal is. Varázsport szórtam Rá a szeretetem által. 

Ilyen varázslat a Mikulás is, hiszen évről évre hozza a mikulás a gyerekeknek az ajándékot a cipőbe, és a zokniba, attól függ hol él az a gyermek. 

Minden reggel mond el a 10 áldásodat, és minden este mond el a 10 háládat, vagy írd le. Hiszen az írással is teremtünk. 

Ami pedig fontos pont lehet az életedben:

Először mindig magadnak fizess! A fizetésed 10%- át vagy az elején csak egyet, de tegyél félre hónapról hónapra. Ezt tettem én amikor egyedül neveltem a három gyermekemet. És ezt mondja Robert Kiyosaki is, az amerikai multi csilliárdos. Ha pedig rendkívüli pénzt kapsz, abból a fele összeget tedd félre. De mindig először magadnak fizess!

28 napon át kövesd ezeket az utasításokat az életedben, amíg bele nem ivódik az életedbe. Rhonda Byrne ezt ajánlja, aki a Titok című könyv és film megalkotója. 

A panaszkodás, az okolás a szegényeket sújtja.

Ha hálás vagy, és hittel bizalommal, hálával élsz, akkor pozitív lesz az életed.
A vonzás törvénye az: A pozitív a pozitívat, a negatív a negatívat vonzza be az életedbe. 

Hát jól figyeld meg, az életed, a gondolataidat, a mondataidat!

Ha pedig ThetaHealinget végeztél,

akkor más a mindennapi teendőd minden reggel, és minden este. 
Reggelenként végezd el a Bébi az anyaméhben gyakorlatot, majd a szabadon szálló emlékeidet tisztítsd meg, és hozd vissza a saját teredbe, végül pedig a lélektöredékeidet tisztítsd meg, és hozzad a saját teredbe. Ha mindezzel meg vagy, akkor manifesztáld az életedbe erre a napra a jó érzéseket, amiket szeretnél az életedben látni. 

Este pedig nézd át, hogy megérkeztek e azok az érzések, amikre programoztál. Ha igen, vagy ha nem, a
Mi lehet ennél is jobb? segítségével hozd be az életedbe a jó dolgokat. 

 

Siess, a jelentkezés korlátozott!