Hogyan gondolkodjunk pozitívan?

2021. szept 30.

Hogyan gondolkodjunk pozitívan?

Van egy tanmese a pozitívgondolkodásról, ezzel jöttem ma először Hozzátok.
Az öreg indiántól megkérdezi az unokája: 
– Nagyapa! Miért van az, hogy vannak jó, és rossz emberek is a világon? – erre a nagyapa ezt válaszolja:
– Tudod kisunokám minden emberben két farkas lakozik. Az egyik a jó, a másik a rossz. 
– Mitől függ, hogy melyik győz nagyapa? – kérdezi a gyermek. 
– Attól édesfiam, hogy melyiket eteted. 

Hogyan gondolkodjunk pozitívan?

Azt hiszem, ez a mese mindenkinek eljutott oda, ahova szántam. No de nézzük, hogyan lehet még a pozitívgondolatainkat erősíteni a mindennapokban. Hiszen nem tudod magadból kihozni a legtöbbet önmagadhoz képest, hogyha nem vagy rendben magaddal. Ehhez sokszor át kell értékeljük az egész életünket. Blokkokat kell oldani magunkban, vagy mást kell megkeresni, hogy ezeket a blokkokat oldja. Nagyon sokan felkeresnek engem is a régi hozott elakadásaikkal, blokjaikkal. Erre jó például a ThetaHealing® technika, és a Spirituális megközelítésből megtett különböző lépések ismerete a fizikai világban. 

Íme egy történet az életemből:

Több mint 20 éve még úgy éltem a mindennapjaimat, hogy mindenkit felelőssé tettem a negatív életemet, csak sajátmagamat nem. Erről szól ez a könyvem is: A Karma Szerepe a Depresszió Kialakulásában. (Itt tudod megrendelni). Az anyukámmal, és a körülöttem élőkkel lévő kapcsolódást mutatja be. Az egész arról szól, hogyan hárítottam másokra a FELEL- ŐS- séget. Ma már tudom, mindenért ÉN vagyok a FELEL- ŐS. Minden történést én indítottam el magamból, és én kaptam vissza. Hálás vagyok mindenért, hiszen ma nem tudnám támogatni a hozzám fordulókat, ha nem azt az életet élem, amiben részem volt. 

Megjelent az életemben a ThetaHealing®, ami a Szabad Akarat törvényességét is megmutatta Nekem. Ekkor rájöttem, ÉN nem tiszteltem soha évekig a saját Szabad Akaratomat. Hiszen minden a MI Szabad Akaratunkból történik. Az is, hogy beleállok, vagy megfutamodom, esetleg hárítom a Döntéseimet. Abban a pillanatban, hogy rájössz, hogy TE hol sérted meg az ÖN- MAG- AD Szabad Akaratát, már tudod mi a helyes út, és beleállsz az életedbe. Ez vezet igazán a pozitív ÉLET-hez, a pozitív gondolatokhoz, hiszen ekkor kezdesz a pozitív megoldásokon gondolkodni. Azon, Neked mi az ami jó, ami előbbre visz az ÉLET- ED- ben. Ez a szó pedig mutatja ED- eszem az ÉLET et, az ÉLET- emet. Azt eszem, amit teremtek MAG- amnak. 

Itt van egy Babits Mihály vers erről: 

Mindenik embernek a lekében

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!