Hogyan gondolkodjunk pozitívan?

2022. jún 6.

Kattints a képre a videóért!

1. Hogyan gondolkodjunk pozitívan?

Nagyon fontos, hogy pozitívan, vagy negatív gondolatokkal terhelten éljük az életünket, hiszen a vonzás is akként alakul bennünk, általunk, és körülöttünk, hogy tudunk e örülni az életnek, a helyzeteknek, és az életünknek. 

Aki nem boldog, és nem veszi észre a szépséget maga körül, az szenvedni fog. 

Aki boldog, hálás azért amilye van, az ezt fogja megtapasztalni a körülötte lévő dolgokban is. 

2. Hogyan gondolkodjunk pozitívan?

Amikor ezeket a videókat megnézted, már van némi rálátásod arra, hogy miben gondolkodtál pozitívan, és miben negatívan. Érdemes több időt hagynod a videók megnézése közben, hogy a saját életedben is aktiválni tudd ezeket a dolgokat. 

Hiszen azért mondok Neked ennyi sok féle dolgot, ha az egyik megközelítés nem sikerül, próbáld meg a másik végéről elkezdeni. Mindenki próbálja valahogyan máshogy csinálni, csak van akinek az egyik vagy a másik dolog nem jön be. Neki olyannal kell kezdeni, amit magáénak tud érezni. 

Természetes hogy így gondolod, hiszen nem vagyunk egyformák. 

Bátorítalak továbbra is arra, hogy próbálkozz, és ne add fel! Tarts ki! Akkor előbb vagy utóbb megtalálod a Te utadat!

32 évesen egy nagyon mély pontra került az életem. Ebből kellett talpra álljak 3 pici gyermekkel. Nem adtam fel! Sem pénzem nem volt sok, sem a régi munkahely részleg nem vett vissza, mégis megoldottam egy új helyen, mert mindig találsz segítséget, ha arra az energiára rezegsz rá. Mindig jönnek barátok, rokonok, kollegák régiek, vagy újak. Csak hinni kell benne, és kitartani. Nekem nagyon nagy hitem volt, és  nagyon akartam! Ezért voltam képes felállni újra és újra. 

Aki a spirituális világban él, neki is vannak időnként nehéz időszakai. Csak máshogyan látja a dolgokat, és ezért hamarabb feláll. 
Ezek a videók ebben segítenek. Újra és újra felállni, és hinni, akarni. 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!