Hogyan gazdálkodjunk az időnkkel? II.

2020. jún 10.

 

 

 

Hogyan gazdálkodjunk az időnkkel?

Hogyan legyen biztosabb a jelened?

Kérdeztük meg az előző cikkben. Nagyon sokan bizonytalanságban éljük az életünket még a jelenben is. Miért? Mert nem tudjuk hová tartunk? Mert nem tudjuk az nap mit fogunk csinálni? Mert nem tudjuk elég lesz e az a pénz ami otthon a vánkos alatt van, vagy ha egy kicsit is gazdagabbak vagyunk, akkor a Bankban van? Hiszen a szegény azért retteg, mert nincs pénze, a gazdag pedig azért, mi lesz ha nem lesz Neki. Nagyon sokan azt se tudjuk, mi az a tartalék. Ha valaki tudja, az pedig gondosan eltitkolja, nehogy kinézzék maguk közül a többiek.

Átlátod az aznapi feladataidat? Átlátod az az napi pénzügyeidet? Átlátod az az napi teendőidet? Reggel fáradtan felkelsz, egyszerre pedig azt veszed észre: – Este van, eltelt a nap, és nem tudod azt sem egész nap mit csináltál? Röpülnek a napok, a hetek, a hónapok?

Élvezed ezeket, vagy csak vegetálsz?

Hajlandó vagy a munkára nap mint nap? Arra hogy meg tedd a feladatokat annak érdekében, hogy biztosabb, átláthatóbb, jobb kedvű jelened legyen? Félre szeretnéd tenni a halogatást, a bizonytalanságot? Hajlandó vagy ezért tenni is?
Hajlandó vagy gazdálkodni az időddel, és időt szánni arra is hogy megtanuld hogyan? 

Itt vannak motivációk magyarul Brian Tracytől.

Nézd, hallgasd, és fejlődj!

Mit ad Neked ez a tanfolyam, vagy egyéni konzultáció?

Megtanít arra, hogyan lásd át a napjaidat. Megtanít arra, hogyan érezd magad egyre biztosabbnak, és biztosabbnak, ha a tanultakat alkalmazod az életedben.

Ez egy életmód váltás is. Megtanulod hogyan legyen több időd az által, hogy elvégzed a napi feladatokat. Egyre több, és több időd lesz, egyre kevesebb, és kevesebb napi feladattal,hiszen ahogy rutint szerzel a mindennapokban, egyre több időd lesz mindenre. Az életre, a játékra, a hobbyra, a családra, magadra, a szeretteidre. Szeretnél ilyen, vagy ehhez hasonló életet?

Gyere el, és tanulj Velünk interaktív módon!

Hogyan állj fel a padlóról és maradj talpon!