Hogyan gazdálkodjunk az időnkkel?

2020. márc 28.

Hogyan gazdálkodjunk az időnkkel?

Úgy gazdálkodjunk az időnkkel, hogy tudjuk: Hogyan töltsük el okosan az időnket!

Ha jelentkezel a tanfolyamra, akkor folytatva az Időgazdálkodást, átbeszéljük, mi történt otthon, hogyan oldottad meg amiről eddig  beszéltünk, és a házi feladatokat. Amennyiben májusban jössz először, akkor Neked részletesebben lesz lehetőséged arra, hogy megtanuld a tenni- venni listák elkészítését, megvalósítását.

Hogyan gazdálkodjunk az időnkkel?

Interaktív módon beszéljük át ki hogyan szoktuk ezt az időgazdálkodást megvalósítani.  Miért tudjuk megvalósítani, és ha nem sikerül, akkor miért nem sikerül. Lesznek élő videók, feladatok, meditációk is. Így segítve az aktuális energiákat, hogy jobb állapotban legyen a tested. Azért májusra tervezem ezt az online tanfolyamot, mert akkor már én is átlátom a környezetemben, és a saját életemben is, tanfolyamok által is, hogyan tudok Neked abban segíteni, hogy a legtöbbet hozzuk ki ebből az időgazdálkodásból. Hiszen májusra kiderül otthoni időgazdálkodási feladatok legyenek többnyire, vagy olyan feladatok, ami ahhoz kell, hogy újra a munkádra is tudjál fókuszálni. 

Mint Te is tudod 28 nap kell ahhoz, hogy egy új dolog rögzüljön az életedben. Ennyi idő kell ahhoz is, hogy új szinapszisok kialakuljanak és kapcsolódjanak egymáshoz az agyban, bármennyi idős is legyél. Pontosan ezért van 30 napig ez az online tanfolyam. Így biztosan beépülnek a dolgok az életedbe. Fontos, hogy egyszerre csak egy dolgon akarj változtatni. Ha gyökeresen forgatod fel egyszerre az életedet, akkor egy pár nap után feladja a szervezeted a dolgokat, mert nem tud mit kezdeni annyi változással. 

Ezen kívül lehetőség van az egyéni konzultációra, hogy felmérjük, hogyan sikerültek azok a dolgok, amiket hallottál, hogyan tudtad bevinni a gyakorlatba, mi az ami nem tiszta, hol tévelyedtél el, hogyan korrigáljuk a jó irányt. Az első ilyen 15 ‘ – es online konzultáció május 16-17.- i hétvégéjén lesz. Ekkor elmondod a tapasztalataidat, felteszed a kérdéseidet, hogy mit szeretnél még tudni. Ez alapján fogom a továbbiakban alakítani az online tanfolyam tananyagát. 

Átbeszéljük azt is, hogyan oldottad meg az otthoni feladatokat, hol volt elakadásod, miben voltál sikeres. Milyen megvalósulások történtek életedben az elmúlt  10-11 napban. 

A z alkalom végén, ha van kérdésed, elmondod azokat. Majd élő videóban újabb feladatokat kapsz a következő 20-21  napra, hogy megvalósítsd az álmaidat hosszútávon.

Amennyiben a korona ekkor is tart, akkor 30 napos ingyenes Időgazdálkodást tartok ezen a Facebook

oldalon. 

Az időgazdálkodás májusban folytatódik…

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!