Hogyan fogyj úgy hogy hatásos legyen?

2019. júl 15.

Hogyan fogyj úgy hogy hatásos legyen?

Sokan és sokszor csak eszünk, eszünk, és eszünk, mert mindig éhesek vagyunk. Nem is gondoljuk, azért eszünk állandóan, mert az étel – ami egyébként ha máshogyan keverjük a betűket élet-, nem megfelelő tápértékkel bír számunkra. Azt sem tudjuk, hogy sejtjeink be vannak tokosodva, és ezért azt a kevés vitamint, amit bevinnénk a szervezetbe nap mint nap, nem tudja tápanyagként feldolgozni. 

Vajon miért áldották meg anyáink az ételt, mielőtt megették volna?

Ma már igen kevesen teszik ezt meg. Nekem Halász Alexandra mutatta meg a Soter teaházban, hogy mi történik akkor, ha szeretettel gondolunk a barackra. 
Az asztalon voltak a barackok egy tányéron. “Varázsvesszővel megnézte és megmutatta nekünk Alexandra, hogy a baracktól ellentétes irányba lengett ki a pálca. Ezt követően az volt a feladatunk, hogy szeretettel gondoljunk a barackra. Lássatok csudát!!! Utána, amikor újra megmérte a pálcával a barackok energiáját, az a barackok felé lengett ki. 
Hányszor tesszük meg mi ezt az étellel, mielőtt megennénk? Ugye hogy ritkán? Vagyis én már minden alkalommal megteszem, mielőtt megennék bármit is. Főleg mióta hetente egy kg- ot fogyok az által, mert elkezdtem figyelni mi az az étel, amire pozitívan reagál a szervezetem. Sokkal kevesebb étel elég így és a szünetekben diót, mogyorót, szotyolát nassolok. Ha pedig egy keveset nassoltam, de még mindig érzem hogy valami hiányzik, akkor vizet iszom. Így napi szinten három liter víz is elfogy. Mellette a Zinzino termékeit is használom. 

Vajon tudjuk e?

 
Amikor a mikrohullámú sütő elé nem állunk, mert káros sugarakat bocsát ki, de amit megmelegítünk benne, abban ugyanúgy, hanem jobban benne van a káros sugárzás?
Ha már a szeretetről van szó. Ha szeretettel beszélünk valakihez, akkor annak jobb kedve lesz. Mindegy, hogy ember, állat, vagy növény. Ezt ma már kísérletekkel bebizonyították. Hát gondoljunk erre, mielőtt valamit megeszünk, vagy valakivel csúnyán beszélünk. 
Ne feledjük el a mondást sem: 

Nem azért élünk hogy együnk, hanem azért eszünk, hogy éljünk. 

 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!