Hogyan fogadjunk el?

2020. ápr 13.

Hogyan fogadjunk el?

Amikor elfogadunk, akkor azt azért tesszük, mert szeretjük magunkat, és megértjük, örülünk magunknak. Vajon szereted e eléggé akkor magadat, amikor valaki megajándékoz, értékel Téged, és Neked rögtön az a válaszod: – Igazán nem kellett volna. – közben pedig valóban úgy érzed, hogy nem érdemled meg az ajándékot? Vagy azt érzed, hogy megérdemled, de nem tudod elfogadni az őszinte értékelést. Ez az ajándék lehet egy mondat, egy szó, vagy ténylegesen egy ajándék. Tudd, hogy értékes vagy! Fogadd el, ha adnak! Csak ennyit mondj: – Köszönöm! Ezzel kifejezed a háládat a másik felé. Kifejezed magad felé azt, hogy értékes vagy!

Hogyan fogadjunk el? 

Örüljünk a bókoknak, a nélkül, hogy kellemetlenül éreznénk magunkat! Hagyjuk ezen a napon, hogy valaki, vagy valakik értékeljék mindazt, amit kaptak tőlünk. Nem azért, mert viszonzást várunk, hanem azért, mert tiszta szívből adja a másik azért, hogy kifejezze tiszteletét, szeretetét, háláját. Soha sem tudhatod, hogy mikor kapod vissza mástól mindazt a hálát, elismerést, amit Te adtál valamikor, valakinek. A másik nem azért ad, mert viszonzást vár, hanem azért, mert adni jó! Az adás öröméért ad! Hagyd, hogy segítsen Neked valaki! Állj ide! Fogadd be! Szívd magadba! Érezd hogy értékes vagy! Ne félj, és ne szégyelld magad, ne ess pánikba! Az sem baj, ha nem tudod viszonozni a dolgot.

 

Hiszen az is előfordulhat, hogy tudtodon kívül már rég viszonoztad másnak 1000x és 10000x. Hiszen ha Te egy jó ember vagy, akkor az Univerzum meghálálja a jó cselekedeteket! Lehet nem attól kapod, akinek adtad, vagy nem annak adod, akitől kaptad. De az Univerzum teszi a dolgát, és odafigyel arra, hogy minden egyensúlyban legyen. Az adok, és a kapok is. Persze csak akkor, ha azért adsz, mert a lelked ezt diktálja, és nem azért, mert elvárásod, hogy mindenképpen vissza is kapd a dolgokat! Az önzetlenül adás, mindig meghozza a hálát. 

Ne legyen bűntudatod ha kaptál, és nem tudod visszaadni. Az Univerzum mindig úgy rendezi a dolgokat, hogy mindenkinek jó legyen! Ne gondold, hogy ” Ezt nem kellett volna!” Ne mentegetőzz! 

Csak ennyit mondj! KÖSZÖNÖM. 

Fogadd el az ölelést, az ajándékot, a szeretetet! Légy hálás!

Gyere és élj! Élő vezetett meditáció. 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!