Hogyan faragjam le a hitelem?

2020. jún 26.

Hogyan faragjam le a hitelem?

A hiteleidet úgy faraghatod le, ha tudod mennyi hiteled van. Hiszen ha ez az információ nem áll a rendelkezésedre, akkor nem tudod, hogyan kalkulálj a dolgokkal kapcsolatban. Akkor csak az érzés van meg benned, hogy folyik ki a kezeid közül a pénz. Mint ahogy ezen a képen is látod, repül ki a pénz a táskából. Nem tudod mennyi, nem tudod hova, és nem látod a végét, csak a negatív áramlást érzed.
Hogyha látod hova és mennyi áramlik el tőled havonta, na akkor tudod, hogy lehet kalkulálni a pénzzel. Ehhez hozzájárul az is, hogyan alakíts ki Bőség tudatot. Lentebb írom a folyamatot!

Miért lehet ilyenkor már kalkulálni a pénzzel? 

Mert abban a pillanatban, hogy rálátsz az elfolyásra, már vannak ötleteid arra nézve, hogyan szerezz belőle többet!
Volt amikor egy kliensemnek elmondtam részletesen ezt hogyan csinálja, egy konzultáció után. Viszont mivel nem csinálta, ezért elé tette az élet, hogy figyeljen oda ezekre a dolgokra. 
Felhívott, hogy miért történnek azok a dolgok vele, hogy jönnek a fizetési felszólító levelek. 
Mire megkérdeztem tőle:
– Elkezdted összeírni a tartozásaidat, ahogy megbeszéltük?
– Hát nem. – volt a válasz.
– Csináltál azóta valamit máshogyan, ahogy megbeszéltük a konzultáció után? – kérdeztem. 
– Hát nem. – volt a válasz. 

“Nem lehet megoldani problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel csináltuk őket.”
Albert Einstein

De ha ThetaHealinggel átalakítottuk a gondolkodásmódodat, akkor már csak önmagunkat kell legyőzzük, hogy máshogyan alakuljon az életünk. 

Hogyan faragjam le a hitelem?

 1. Hát úgy, hogy írd össze, kinek, mennyivel tartozol!
 2. Tudd, mennyit kell fizetned havonta, hogy csökkenjen ez a hitel!
 3. Nincs annyi pénzed? Vedd fel a kapcsolatot azzal a személlyel, Bankkal, kérj átütemezést!
 4. Kezd el megtakarítani mindezek ellenére havonta, hetente, naponta egy bizonyos összeget. Ha 5Ft, 5 Ft. Ha 1.000Ft, akkor 1.000Ft. Ha 10.000Ft, 10.000Ft. Ezt ne költsd el, tartsd meg!!! Így alakul ki a Bőség tudatod! Tudni fogod, lehet ennyivel tartozom, de van ennyi pénzem, amit megtakarítottam! A szokás a fontos! 
 5. Legyenek céljaid! Vezess ezekről listát. Forintosítva is legyen meg a lista. (Mit vásárolsz meg, hova utazol el) A megtakarításhoz ekkor se nyúlj!)
 6. Készíts tervet, mivel keresel még több pénzt! Mi a hobbid? Abból keress pénzt! Kezdj el gondolkodni, hogyan tudnád pénzre váltani a hobbidat! 
 7. Ha megvan, akkor nézz utána az adózásnak, ha a hobbidat munkává teszed az életedben. Ehhez kell egy jó könyvelő. Minek? Azért, hogy ne kapj bírságot. 

ADD MEG A KIRÁLYNAK AMI A KIRÁLYÉ, A PARASZTNAK AMI A PARASZTÉ, ÉS RENDBE JÖN AZ ÉLETED!

Mivel Bőség klub a weboldalam neve, így többen fordultatok hozzám azzal a kérdéssel:

 • Hogyan legyen több fizetésem?- Így thetáztunk egy ügyfelemnek 100.000Ft- os nettó fizetésemelést, mert felmondott, és a főnöke megkérdezte mennyiért mardana? Ennyiért maradt. 
 • Hogyan legyen több jövedelmem?- Így thetáztunk egy vállalkozónak hogy 1,5 hónap múlva számítógépre kellett vigye az ügyfelei adatait, és fel kellett vegyen egy alkalmazottat. 
 • Hogyan váljak meg a hiteleimtől?- Így thetáztunk egy másik ügyféllel. Ha nem vidéken lakna, hanem eljönne a Cashflow társasjátékra, akkor még több ötlete lenne, hogy változtasson az életén. Így most csak arra várok, ha már meg vannak a tervei, tegyen is értük, és ne csak tervek maradjanak. 
  Hiszen bérbe akarja adni a garzonját, és egy szobát is. Ez pedig pénzt termelne neki. 

Hogyan legyen Bőség az Életedben?!