Hogyan érkezett új családtag?

2020. aug 2.

 Elkezdett telefonálgatni, emailokat váltani. Ezen a napon ennyi történt. Viszont elkezdtem én is megbarátkozni azzal, hogy új családtagunk lesz. Az unokáim ebből mit sem tudtak, hiszen ők éppen a nyári nyaralásukon vannak.

Hogyan érkezett új családtag?

Másnap már megint másik állatka tulajdonosával beszélt telefonon. Ők nem vidékiek voltak, és nem is külföldiek. Egy városból valók vagyunk. Van egy kedves szomszédunk, aki segített volna elhozni autóval. Csak jött a telefon, a tulajdonos felesége szeretné látni az új gazdát, hova kerül a kis állat. Erre a lányom mondta nekik, hogy a mostani alomból hozzanak valami rongy félét, hogy könnyebben megbarátkozzon a kiskutya az új otthonával. 

Hogyan érkezett új családtag?

A napokban felvetette a lánykám, hogy az unokám, a nagyobbik szeretne tengerimalacot. Mondtam neki, nem akarok tengerimalacot. Viszont mivel a kisfiam kutyát szeretett volna, ha nem megy koleszbe, ezért jöhet egy kisebb testű fiú kutya. Nem régen még el sem tudtam volna képzelni, nem hogy megengedni, hogy állat legyen a lakásomban. De csodák történnek, hát még akkor, hogyha előtte alig három héttel végeztem el ThetaHealingből a TE és az állatok tanfolyamot. 

Nem is gondoltam, hogy a kijelentésem ekkora örömet kelt a családtagokban. Azt pedig még úgy se, hogy még az nap megveszi a kislányom a kutyusnak a tálkákat, a nyakörvet, a játékokat, meg ki tudja még mit.

Kb. 5 óra lehetett, amikor megérkezett. Még nem tudjuk hogyan hívjuk majd. Ezt a gyerekek döntik el. 
Amikor haza került, a helyére, mi semmi mást nem csináltunk, csak körülötte ültünk, és néztük őt. Mint a kisgyereket. Hagytuk, hadd barátkozzon meg a környezettel, és a hangunkkal, a jelenlétünkkel. 

Nem is gondoltam volna, hogy egy szőrmók kis 9 hetes fiú kutyusban ennyi tanítás van. Ahogy ott körben ültünk, mi hárman, éreztem ahogy végig árad bennem a szeretet. Ahogy elöntik a szívcsakrámat, és a testemet ezek a pozitív érzések. Valamennyien ezt a békét, örömöt, jó kedvet, nyugalmat éltük meg, ahogy körbe ültük az új családtagot. Hogy még mire tanított? Ezt a következő részben mesélem el majd!

 

Eljutottam a kirándulásoktól addig, hogy állatbarát lettem újra!

Az állatos tanfolyamon azt is megtanultuk,

hogy a kutyusok átveszik gazdáik betegségét. Akkor, amikor megnyalja a kezed, a szád, lecsekkolja hogy vagy, és elkezd olyan ferromonokat kibocsájtani, hogy Te jól érezd magad.
Ez miatt van, hogy némelyikük átveszi a betegséget. Így nem a gazda lesz beteg, hanem az állat. 

Mivel erre is tanultunk megoldásokat az állatos tanfolyamon, ezért várom szeretettel azokat a kutya tulajdonosokat, akik szeretnének segíteni Thétában is a kis állatuknak. Hiszen nem csak az állattal, hanem a gazdival is kell dolgozni! 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon!