Hogyan alakult az életemben a szinkronicitás?

2022. febr 8.

1. Hogyan alakult az életemben a szinkronicitás?

A szinkronicitás arról szól, hogy folyamatosan észre veszed azokat a dolgokat, amiket az égiek küldenek Neked útmutatásul. 

Először ez nálam 1991.- ben kezdődött, amikor elvégeztem az Agykontroll alaptanfolyamot. Ahogy Dr. Domján László is mondta, ha valami foglalkoztat, akkor bemész a könyvtárba, és fejedre esik egy könyv, amiben éppen az van, ami a TE problémádra megoldást nyújt. 

2. Hogyan alakult az életemben a szinkronicitás?

 
Teltek múltak az évek… Mindig akkor nyitottam ki a TV- t, amikor olyan válaszokat adott, amire nekem volt szükségem. Így volt ez a barátokkal, ismerősökkel, kollégákkal is. Tényleg mindig azt a könyvet vettem meg, amelyik éppen kellett. Vagy éppen kaptam ajándékba.  Tavaly januárban egy Szeretet Közösség tagja lettem az Önfejlesztők Házában Budapesten. Nekik köszönhetem, hogy megismertem
 

3. Hogyan alakult az életemben a szinkronicitás?

Peter Jonest,

 
akiről ebben a bejegyzésben osztok meg részleteket. Neki, és a Delfinszív programjának köszönhetem, hogy egyáltalán rámutatott, az emberek közül nem mindenki olyan, hogy mindig beleesik ugyanabba a hibába. Illetve azt is megtanultam, hogyan hallgassak mégjobban a megérzéseimre, és hogyan kérjek másoktól, hogyha meg is szeretném kapni azt. Sikerült egy párkapcsolat, és a céljaim is kivilágosodtak számomra a segítségével.
 
Itt találkoztam először Asztalos Ildivel, aki ezután kiírta a Szeretet Közösségbe, hogy mehetünk Családállításra, ahol 2 állítanak. Egy kedves rokonom, István elküldte a linket, és így Állítóként mehettem el az alkalomra. Még mindig csak a véletlenekről beszélek, amik így működnek az életemben. 
 

4. Hogyan alakult az életemben a szinkronicitás?

Ekkor mentem el Ildihez&Balázshoz,

 
akik az édesapám, és a meg nem született testvéremre dolgoztak ekkor. Az alkalom 1,5-2 órás lehetett. Családállításon még soha sem mentem ennyire mélyre, hiszen akiknél eddig voltam, 15-20 perc volt egy állítás. A legfontosabb dolgok bent maradtak a tudatalattiban, és így nem indult be az a gyökeres változás, ami ennek volt köszönhető. Itt tudsz jelentkezni hozzájuk. 
Még a történetről itt találsz bejegyzést.
 
A történetnek itt nincs vége, hiszen ha a való világban, a fizikai létben nem tesszük bele magunkat a dolgokba, és nem tesszük meg a szükséges lépéseket a megvalósításhoz, akkor nem fog történni semmi.
 

5. Hogyan alakult az életemben a szinkronicitás?

A fiamtól kaptam kb. 20-30db könyvet. 

 
Az első könyv amit elolvastam: Leírta, hogy milyen lépéseket tegyek, és ne tegyek meg, ha nem szeretnék ugyanabba a cipőbe kerülni, mint máskor. Igazi vállalkozás, cégfejlesztés terén.
Ahhoz, hogy értékesnek tartsam a könyv tartalmát, és meglépjem a lépéseket, szükség volt Peter Jones mondataira, és tanításaira.
Ahhoz, hogy elinduljak a párkapcsolat, és a pénz útján, szintén. De nem csak neki, hanem
Ildinek&Balázsnak is, hiszen nekik köszönhetem, hogy átláttam a folyamatokat.
Ezen kívül a fiamnak, aki olyan könyveket adott, amikben gyakorlati tanácsok útmutatások vannak. 
Persze a fizikai síkon, nekem is meg kellett lépnem a lépéseket. 
Rajtuk kívül, pedig van egy
 

2 -6. Titkos segítőm is.

 
Ő rendezgeti mégjobban ezeket az energiákat körülöttem, és nélküle se találtam volna meg azt az utam, amit így megtaláltam. Mindannyiuknak nagyon nagy hála! ❤️🙏
 
 
 
 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!

Sokan vagytok, akik nem tudjátok még, hogyan működik ez a spirituális világ, amikor jókor, jó helyen vagyunk. 
Nekik itt ez a film: