Gyógyulva gyógyíts!

2021. jún 8.

Gyógyulva gyógyíts!

Meir Schneider könyve a “Gyógyulj, hogy gyógyíthass!” címmel, 1990- ben jelent meg Magyarországon.

Amint elolvastam, tudtam hogy ezzel Nekem valami dolgom van. Tudtam, hogy a segítő szakma az én utam. 

1991- ben végeztem el az Agykontroll, Korregresszió, és Ultra Szeminárium tanfolyamait. Az Ultra szemináriumon tanultuk meg a kézrátétes gyógyítást, és a kézlevitációs technikát, amivel azonnal tudjuk elállítani a vérzést is.

 

Gyógyulva gyógyíts!

Egyik alkalommal gyermekem a térdén megsérült, és folyt belőle a vér. Csak odatettem a kezemet és azt mondtam Neki:- Nem fáj eláll a vérzés, és úgy történt. Abba hagyta a sírást, és elállt a  vérzés. Nem is gondoltam, hogy rá 20 évvel ezzel is elkezdek foglalkozni, csak már egy másik szinten, a ThetaHealing® technikát használva. 

Egy másik alkalommal ezzel a gyógyítással mulasztottam el kollégáim ismerőseim fejfájását. Persze tudni kell, hogy ne a saját energiáinkat használjuk, hanem a Teremtő energiáit.

Ez a könyv volt ami elindított még 1990- ben az önfejlesztés útján. Azóta folyamatosan olvasom, és tanulom hogyan segítsem a körülöttem élők és a saját életemet. Érdekes, hogy sokszor azok az emberek keresnek fel, amivel nekem is dolgom van, vagy éppen dolgom volt utam során. Így találom meg a következőkre a válaszokat is:

Gyógyulva gyógyíts!

Folyamatosan találom azokat a lehetőségeket, hogy fejlődjek, és gyógyuljak azok által is, akik megkeresnek. Hálás vagyok mindenkinek, aki hozzám fordul, hiszen nem csak Ők fejlődnek általam, hanem én is fejlődök általuk. 
Szeretem azt is, amikor valaki beavat abba, hogyan alakult azután az élete, hogy eljött egy konzultációra, hiszen ez mind a kettőnket épít. Őt azért, mert tudatosodik benne hogy miben fejlődött, engem pedig azért, mert látom hatásos volt a segítség amit adtam. 

Hogyan áll fel a padlóról, és maradj talpon!