Gyertyán ” A tetterő virága”

2021. aug 16.

Gyertyán ” A tetterő virága”

Amikor érzed: “Hétfő reggel” – szindróma, van az életedben, na akkor vagy Gyertyán állapotban. Mi történik ilyenkor? Fásult vagy, nem akarsz felkelni, nincs kedved semmihez, mintha taposómalomba kerültél volna. Ólmos fáradtság tör rád akár a napi rutin feladatok miatt is, mint a mosogatás, vagy egyéb ilyen dolgok. Gyakran a rákészülés több időbe telik, mint a munka elvégzése.

Lehet alacsony a vérnyomásod, rossz a testtartásod, gyenge vagy.  Ez az esszencia segít az önértékelésed helyes kialakulásában, és abban is, hogy ne fáradj el a napi rutin feladatokban.

Pozitív állapotban nagy teljesítményekre leszel képes, spontán módon reagálsz a megszokásokból pedig képes vagy kitörni.

Hogyan lett számomra a Gyertyán a tetterő virága? 

Amikor ezt a virágot szedtem, előtte utáltam reggel kikelni az ágyból, Az orvosok erre azt mondták depresszió. Amikor még nem szedtem a virágot, akkor utáltam reggel felkelni. Volt hogy egész nap ezért ágyban maradtam. Fáradt voltam, rossz volt a kedvem, a feladatok túl nehéznek tűntek, és taposómalomnak éreztem az egész életemet. A napi feladatokat nehéznek tapasztaltam meg. Halogattam a dolgokat az életben. Igazi hétköznapi darálóban éltem a mindennapjaimat. Ezt mondtam a kiútról a Facebookon

Aztán történt valami. Ez a valami pedig nem volt más, minthogy elkezdtem szedni ezt a virágot. Egy pár nap után kipattantam az ágyamból, gyorsan elvégeztem a legnehezebbnek hitt napi rutin dolgokat, és utána csináltam az érdekesebbnél érdekesebb feladataimat. Egyszerűen a virágtól megváltozott az életem! Feldobott lettem, tele energiával, és életkedvvel már kora reggel! Ennél jobb lehetőség, hogy így induljon a nap! El sem tudtam volna képzelni. És ennek a virágnak a mantráit is elmondtam minden este, és reggel: 

Mantrák: 
“Frissnek érzem magam”
” Lendületben vagyok”
” Szívesen dolgozom”

Ma is használom a virágokat, amik megemelik a rezgésszámát az energiáimnak. De ma már a mindennapokban a ThetaHealinggel is ránézek az életemre. 
Téged is invitállak egy ThetaHealing® konzultádióra. Itt jelentkezhetsz. 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?