Gyakorlónap Thetásoknak

2019. nov 20.

Gyakorlónap Thetásoknak

Nagyon sokan elvégezzük a ThetaHealing® tanfolyamot, és magunkra maradunk a technikával. Eleinte még próbálkozunk, aztán egyre ritkábban tesszük meg azokat a lépéseket, amik hozzásegítenek a boldog kiegyensúlyozott élethez.

Gyakorlónap Thetásoknak

Arra gondoltam, hogy olyan összejöveteleket tartok, amikben gyakoroljuk egymáson egymással azokat a technikákat, amiket tanultunk vagy ennél, vagy annál a tanárnál. Felváltva “Ásnék” egy- egy résztvevővel, és miközben ások veletek, addig Ti is tanulhatnátok Tőlem. Ásás technikát, illetve biztonságot, tapasztalatot szereznétek ezek által a találkozók által. Azt hiszem lenne szükség az ilyen összejövetelekre. Főleg azoknak, akik szeretnék használni, de még bizonytalanok magukban.  Ezzel nem csak azok vannak így akik csak az alap-tanfolyamot végezték el, hanem azok is, akik már több tanfolyamon vannak túl. Olyanok is vannak, akik sok- sok tanfolyamon vannak túl, mégis a hármas, vagy az ötös síkon dolgoznak a hetes sík helyett, mert nem gyakoroltak eleget, nem elég alaposak az alapok. Ehhez segítenék Neked, én aki túl vagyok több mint 130 théta munkán. Nem volt ez mindig így.

Mikor kezdtem el az igazi ThetaHealing munkát? 

Az igazi munkát 2018 decemberétől tettem bele az életembe. Volt akit díjmentesen kezeltem, olyan is akit pénzért cserébe, mint vállalkozó. Amíg nem dolgoztam ki magamon nagyon sok mindent, illetve nem dolgoztak velem a barátaim, és a Veres Zoli, addig nagyon sok fizetős kliensem nem volt. 

Nem is engedtem be az életembe őket. Valamiért úgy gondoltam, még nem értem meg arra, hogy pénzért dolgozzam. Így nem is engedtem be a pénzes klienseket az életembe. Mióta én is nagyon jónak gondolom magam a Théta munkában, azóta viszont szárnyaim nőttek. Az oda- vissza Theta kezelésekből nagyon sokat tanultam, és én is nagyon sok mindenkit tanítottam. Ez mindig attól függött ki milyen szinten volt. Amiért hálás köszönetem.Mindegy, hogy Alap tanfolyamot végeztél még csak, vagy már több tanfolyamon vagy túl, lehetőséged nyílik személyes ásásokra. Az oda- vissza ásások alkalmával ránézünk mélyen lévő hitrendszerekre, amiket aztán törlünk, elengedünk, illetve betöltünk. Így lesz mindenkinek kellemesebb, nyugodtabb az élete, egyre több lehetőséggel, boldogsággal, megértéssel, egészséggel. Azokon a napokon, amikor Újhold Telihold energiák vannak az éterben, Manifesztálunk is.

Ez lesz a Gyakorlónap Thetásoknak

 

Siess, a jelentkezés korlátozott!