Gyakorlónap Agykontrollosoknak

2019. dec 19.

Amikor azt mondom Agykontroll,

az emberek nagy része tudja, hogy Magyarországon ennek az atyja Dr. Domján László. Aki nekem is tanította ezeket a tanfolyamokat. Nem is gondolják sokan, hogy a képzeletnek mekkora ereje van. Meg lehet vele gyógyítani orvosok által gyógyíthatatlannak mondott betegségeket, és a negatív életből pozitívat lehet varázsolni. Ezt adta Nekem 1991- ben az agykontroll. Lettek céljaim, lettek álmaim, vágyaim, amik addig nem voltak. Ma is megvan a megsárgult cédula, amin rajta voltak ezek a célok, amik az évek folyamán megvalósultak. 

Ezeken a gyakorló napokon gyakorolni fogjuk

a gondolatnagytakarítást, a távleolvasást, és ha engedélyt kaptunk az illetőtől, akkor a gyógyítást is. Mindezt laboratóriumi szintünkre menve alfában. Hiszen ez az a szint, ahol gyógyítani tudunk.
A ThetaHealing thetában gyógyít, az agykontroll pedig alfában. Ez a két technika teljesen megfér egymás mellett. Sőt! Vannak ahol találkoznak egymással, mert teljesen ugyanolyanok.

Így pl. a víz programozása is. Mivel a test 75%-a víz, ezért fantasztikus amikor vizet programozunk arra, hogy jobban legyen tőle a páciens, vagy a kliens. És mind a két technika használja a víz programozását. Sőt az időben utazást is használja mind a két technika.

Ezért hálás vagyok Domján Andreának is, akihez rendszeresen járok Agykontroll találkozóra, mert olyan dolgokra ébresztett rá, amit magam sem gondoltam. 

Így most már, mint aki 28 éve használom az Agykontrollt, és tapasztalatokat gyűjtöttem, és Andreához is eljárok újabb tapasztalatgyűjtésre, magam is tartok Agykontroll találkozókat. 

Gyakorlónap Agykontrollosoknak:

Ezen a gyakorlónapon nem csak esettanulmányt csináltunk, hanem vizet, tárgyat programoztunk. Energiával töltöttük fel egymást egy új cél érdekében. Ezen kívül minden alkalmat egy közös meditációval fejeztünk be. Így mindenki jól eső érzésekkel távozott. 

 

Hogyan állj fel a padlóról, és maradj talpon?